Home > Dit zijn de 15 winnaars van de weekendwedstrijd Lotus chocolade sensaties

Dit zijn de 15 winnaars van de weekendwedstrijd Lotus chocolade sensaties

Geschreven op 5 oktober 2020 om 09:17 door Mario De Wilde

Dat de unieke Lotus Speculoossmaak perfect ‘matcht’ met chocolade is een understatement. Goed nieuws dus want Lotus lanceert in september een nieuwe chocoladesensatie. Meer nog! Je kan kiezen uit twee verrukkelijke varianten. Ga je voor melkchocolade met een smeuïge Lotus Speculoospastavulling? Of hou je van crunch en verkies je melkchocolade met krokante Lotus Speculoosstukjes? Beide smaken zijn er bovendien in tabletvorm of als individueel verpakte chocolaatjes. Lekker én verrassend!

Chocoholics opgelet! Lotus lanceert in september namelijk chocolade met een onweerstaanbare Lotus Speculoossensatie. Lotus Chocolade zal er zijn in twee smaken én twee varianten. Vier keer genieten dus! De combinatie van chocolade met een zalig smeuïge vulling van Lotus Speculoospasta is werkelijk een match made in heaven. De tweede smaak verwent je met krokante Lotus Speculoosstukjes. En dat de liefde tussen crunchy Lotus Speculoos en chocolade van twee kanten komt, proef je meteen als je erin bijt. Keuze heb je bovendien uit chocoladetabletten of individueel verpakte chocolaatjes. Of proef ze natuurlijk allebei. Ze zijn onweerstaanbaar lekker als snelle snack of als dessert, om te delen of helemaal voor jou alleen. Kortom: het ideale verwenmoment! Beschikbaar in supermarkten in jouw buurt.

Lotus Bakeries in een notendop

Lotus Bakeries is in 1932 gestart in het dorp Lembeke in België en is inmiddels wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met onder meer de merken Lotus, Lotus Biscoff, Dinosaurus, Peijnenburg, Annas, Nākd, TREK, BEAR en Kiddylicious. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Zweden, Zuid-Afrika en de VS, en eenentwintig eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een vijftigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 2.000 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Het geheim van Lotus Biscoff zit in de unieke smaak, de typische vorm en de verrassende knapperigheid van het koekje. De unieke gekarameliseerde smaak van speculoos is inmiddels ook verwerkt in pasta en ijs. Onder de merknaam Lotus wordt voorts een breed gamma aan gebakspecialiteiten en wafels aangeboden. Koninklijke Peijnenburg is marktleider in ontbijtkoek in Nederland en Annas staat voor een typisch Zweedse specialiteit, pepparkakor: dunne, krokante koekjes met gember en kaneel. Onder de merken Nākd, TREK en BEAR biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. Kiddylicious focust zich op gezonde tussendoortjes voor de allerkleinsten. In 2019 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 613 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels. De meerderheid van de aandelen is in handen van de families Boone en Stevens.

Winnaars weekendwedstrijd

Uiteraard was het goede antwoord Lembeke en dat wisten 702 lezers ook te antwoorden. Jammer genoeg konden er maar 15 gelukkigen getrokken worden en zij krijgen vandaag nog hun voucher opgestuurd met daarin alle gegevens om het te ontvangen. Komende vrijdag wacht alweer een nieuwe weekendwedstrijd.

Katrien De Rycke, Assebroek.
Vincent Windels, Lauwe
Annelies Crombez, Middelkerke
Evy Dolvelde, Avelgem
Jimmy Lagauw, Lombardsijde
Landuyt Sabine, Wevelgem
Cecile De Rycke, Sint-Andries
Joris Maes, Kortrijk
Bernice Rogge, Wielsbeke
Ives Mauhin, Oostende
Vandewalle Geert, Brugge
Luc Brilleman, Sint-Kruis Male
Roland Boi, Dudzele
Ernest De Craemer, Roeselare
Familie Lauwereyns, Oostduinerke

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.