Home > Dit weekeinde is Brugge in choc

Dit weekeinde is Brugge in choc

Geschreven op 8 februari 2019 om 17:28 door Mario De Wilde

Komend weekend is Bruges in Choc. Voor wie van chocolade houdt, is dit hét event om je smaakpapillen aan te wakkeren. Voor € 2,5 kunnen chocoladeliefhebbers de wereld van chocolade ontdekken op het evenement ‘Bruges in Choc’ in het Belfort van Brugge. Er exposeren zowel nationale als internationale chocolatiers. Gezien het evenement enkele dagen voor Valentijn doorgaat, moest er niet lang over het thema nagedacht worden: ‘In love with chocolate’. De deuren zijn geopend op 9 en 10 februari van 10 tot 18 uur. Vorige editie werden bijna 10.000 bezoekers ontvangen, maar er wordt verwacht dat het aantal nu nog hoger zal liggen. Liefde én chocolade: dat matcht nu eenmaal! Het chocolade-evenement wordt ongetwijfeld – net als vorige jaren – weer een voltreffer van formaat. We lichten graag al een tipje van de sluier op: kunstwerken en schilderijen in chocolade, een cacaoplantage in 3D, kinderatelier, chocoladecafé en nog zoveel meer. Laat jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van chocolade.
Ontdek meer informatie op www.brugesinchoc.be of op de gelijknamige Facebook-pagina @BRUGESINCHOC.
Uitnodiging
Voor wie van chocolade houdt, is dit hét event om je smaakpapillen aan te wakkeren. Voor € 2,5 kunnen chocoladeliefhebbers de wereld van chocolade ontdekken op het evenement ‘Bruges in Choc’ in het Belfort van Brugge. Er exposeren zowel nationale als internationale chocolatiers. Gezien het evenement enkele dagen voor Valentijn doorgaat, moest er niet lang over het thema nagedacht worden: ‘In love with chocolate’.
De deuren zijn geopend op 9 en 10 februari van 10 tot 18 uur. Vorige editie werden bijna 10.000 bezoekers ontvangen, maar er wordt verwacht dat het aantal nu nog hoger zal liggen. Liefde én chocolade: dat matcht nu eenmaal! Het chocolade-evenement wordt ongetwijfeld – net als vorige jaren – weer een voltreffer van formaat. We lichten graag al een tipje van de sluier op: kunstwerken en schilderijen in chocolade, een cacaoplantage in 3D, kinderatelier, chocoladecafé en nog zoveel meer. Laat jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van chocolade.
Ontdek meer informatie op www.brugesinchoc.be of op de gelijknamige Facebook-pagina @BRUGESINCHOC.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.