Home > Dit weekeinde branden overal in onze provincie de kerstbomen

Dit weekeinde branden overal in onze provincie de kerstbomen

Geschreven op 11 januari 2019 om 09:39 door Mario De Wilde

Sommige mensen zullen het niet graag lezen maar vanaf vandaag gaan in zowat heel onze provincie de kerstbomen in de fik. Vanavond wordt er al gestart in Dudzele. VZW Den Bunker nodigt iedereen uit op hun eerste kerstboomverbranding/Nieuwjaarsreceptie vanaf 18u00. Locatie: ingang op de weide ter hoogte van Kerkeveld 9, 8730 Oedelem. parkeren kan op de weide zelf.
Naast het knisperend geluid van brandende kerstbomen kan u genieten van een gezellige babbel en zijn er tal van dranken en hapjes voorzien. Wanneer u zelf uw kerstboom binnen brengt op de vrijdagavond 11 januari 2019 dan krijgt u een gratis drankje.

-Iedereen is morgen welkom op de jaarlijkse kerstboomverbranding in Blankenberge! Vanaf 15.30 uur kan je genieten van diverse snacks en drankjes. Om 17 uur worden de kerstbomen verbrand en om 19 uur begint het spektakelvuurwerk. Dit jaar vindt de kerstboomverbranding plaats op het strand aan de Leopoldhelling i.p.v. aan het Casino.

-In De Panne is er morgen met de kerstboomverbranding ook een gratis bedeling van olliebollen, gebakken sprot, glühwein, jenever en warme chocolademelk. Optreden van rock-popcoverband Attic7. Locatie: De Rampe (strand naast P. Bortierplein)

-Op het Klein Strand van Oostende gebeurt de verbranding morgen om 18 uur. Op het strand worden kraampjes voorzien voor warme vissoep, gluwein, warme chocolademelk, oesters en poesters enz …Gratis een gebakken haring op een boterham. In de grote tent op de dijk bevindt zich nog een bar met de heerlijke geur van Croque Monsieurs
Daar treedt AMBRAZAR op, een Brugse folkgroep.

-In Bulskamp wordt een uurtje later (19 uur) gestart met een gezellig samenzijn rond een groot kerstvuur aan het Coberghersportpark in de Bulskampstraat

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.