Home > Digitale expositie ‘Fotografie 4 Kids en Tieners’ in Veurne en zondag mag je stemmen

Digitale expositie ‘Fotografie 4 Kids en Tieners’ in Veurne en zondag mag je stemmen

Geschreven op 12 februari 2021 om 18:30 door Mario De Wilde

De voorbije zomer gingen jongeren in Veurne aan de slag tijdens fotografieworkshops van Carels Photography. Het plan was om tijdens de kerstvakantie deze werken fysiek tentoon te stellen, maar er is natuurlijk corona … Visit Veurne ging echter creatief en organiseert zondag een digitale tentoonstelling met de werken van zowel de Kids als van de Tieners. Zondag 14 februari om 11 uur lanceert Visit Veurne haar eerste virtuele fototentoonstelling. De deelnemers aan de workshops Fotografie 4 Kids en de Fotografie 4 Tieners van vorige zomer stuurden hun allerbeste, origineelste, leukste, creatiefste foto door. Walter en Ines Carels van Carels Photography, die de workshops begeleidden, plaatsten de ingezonden foto’s netjes aan de muren van de digitale tentoonstellingsruimte. Burgemeester Peter Roose en schepen van Vrije Tijd Celine Mouton zullen nu zondag 14 februari om 11 uur de digitale fototentoonstelling officieel openen en het lintje doorknippen.

Vanaf dan loop je vanop je computer of tablet zo de tentoonstelling binnen. Wandel door de zalen langs de foto’s heen. Click de foto aan die je het mooiste vindt. De naam van de juniorfotograaf en een nummer verschijnen in de rechter bovenhoek. Mail de naam en het nummer van je favoriete foto naar toerisme@veurne.be. Je mag één keer stemmen per geldig emailadres. Je hebt tijd tot zondag 21 februari middernacht om je stem uit te brengen. Voor de fotografen die deelnemen, zijn er mooie prijzen te winnen waaronder een topfototoestel en een privé-workshop met Walter en Ines van Carels Photography!

Dus zondagmorgen om 11 uur snel naar https://carels-photography.webinargeek.com/opening-tentoonstelling-fotografie-voor-tieners-en-kids/join/nq9ljgzg?fbclid=IwAR2u75BdbEWiA6x6mdb9HOsy68M5emh9m8Jz0YX-c4TLVyLOKe3BcPhRQZw en stemmen maar!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.