Home > ‘Dienst voor verkoop’. Voor u getest: de draadloze krultang van BaByliss: 8.5/10

‘Dienst voor verkoop’. Voor u getest: de draadloze krultang van BaByliss: 8.5/10

Geschreven op 21 januari 2022 om 12:13 door Mario De Wilde

Op regelmatige tijdstippen test Het Nieuws van West-Vlaanderen graag een nieuw product voor de lezers uit. Geheel objectief en zonder vooroordelen. Deze week namen we de draadloze krultang van BaByliss onder handen. Voluit luidt de naam BaByliss 9000 Cordless Curling Tong 9002U, een hele mond vol voor de draadloze krultang met clip (9002U). Het handig apparaat is dankzij de diameter van 25 mm perfect voor het creëren van zachte krullen en geeft jou de mogelijkheid je haar te krullen waar en wanneer je maar wilt. Let op: de BaByliss 9000 Curling Tong krultang is eenvoudig te gebruiken, maar voordat je hem voor de eerste keer gebruikt, moet je hem 3 uur opladen. Dat deden we dan ook heel nauwgezet.

Draadloze krultang
Met de draadloze krultang zitten jouw krullen de hele dag in model. En een snelle touch up is zo gebeurd! De BaByliss 9000 Curling Tong beschikt over het revolutionaire verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de tang en een constante opwarming van iedere lok voor het mooiste resultaat. Door de krachtige lithium-ion batterij werkt de krultang net zo goed als een krultang met snoer. Een stylingtool met luxe karakter, waarmee je altijd weer mooie krullen in je haar creëert, waar je ook bent.

Door de drie temperatuurinstellingen (160-170-180°C) is de draadloze krultang voor elk haartype geschikt en het biedt de beste hittebescherming. De gebruiksvriendelijke klem op deze krultang fixeert voorzichtig elke lok en zorgt voor extra comfort en gemak tijdens het maken van de krullen. Dankzij 40 minuten snoerloos gebruik, geeft deze krultang jou de flexibiliteit om je haar te stylen waar je maar wilt. Je bent dus niet afhankelijk van een beschikbaar stopcontact in de buurt.

https://youtu.be/LoL5k1qelCE

Conclusie

Het grootste voordeel is dat de krultang draadloos is en dat je dus je overal je haar kan stylen. Waar en wanneer je maar wil!
Tijdens de test kwam ook aan het licht dat, dankzij het gepatenteerde Micro-Heating Matrix, de krultang supersnel opwarmt en ook lang warm blijft. Geen evidentie bij andere krultangen en het zorgt voor constante opwarming van iedere lok. De tang is voor ieder haartype geschikt vanwege de hoge en lage temperatuurinstellingen. Dankzij de lithium-ion batterij is een langdurig en krachtig gebruik gegarandeerd. Het zorgt er voor dat deze nieuwe krultang van BaByliss ons op alle vlakken wist te overtuigen, niet alleen door het gebruik op zich maar ook dat je het apparaat steeds veilig kan opbergen met de opbergetui en hittebestendige mat. Een meer dan verdiende 8.50/10 score voor deze BaByliss 9000 Cordless Curling Tong 9002U.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.