Home > Diamanten jubileum voor echtpaar Dhoore-Beckenbach uit Knokke-Heist

Diamanten jubileum voor echtpaar Dhoore-Beckenbach uit Knokke-Heist

Geschreven op 12 mei 2022 om 09:20 door Mario De Wilde

Eergisteren waren André Dhoore en Annie Beckenbach uit Knokke-Heist 60 jaar getrouwd. Een diamanten huwelijksverjaardag, proficiat! En dus kon een feest niet ontbreken. Daarom kwam de familie bijeen in Salons Lodewijk van Male in Brugge om het glas te heffen op 60 jaar liefde. Ook schepen Vandenbussche was aanwezig en feliciteerde het echtpaar namens het gemeentebestuur met een lekkernijenbox van Oxfam.

Het koppel leerde elkaar kennen hier op school in Knokke-Heist. De meisjesschool was toen net tegenover de jongensschool (het oude politiekantoor). Bovendien woonden André en Annie ook in dezelfde buurt, zij in de Smedenstraat en hij in de De Judestraat, waar ze nu nog steeds wonen. Tijdens het buiten spelen op straat samen sloeg de vonk over.

André en Annie hebben twee kinderen samen, Sabine en Michel, en vier kleinkinderen, Stijn, Veerle, Mirre en Bess. André was werkzaam als meestergast metser bij bouwonderneming Degroote en Annie werkte als poetshulp bij gezinnen. André speelde 30 jaar lang golf en maakte maquettes van boten en vuurtorens in zijn vrije tijd. Door een dagje ouder te worden hebben deze hobby’s echter plaats gemaakt voor kaarten en biljarten onder vrienden.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.