Home > Diamanten jubileum voor Denis Aerts en Hilda Cox uit Knokke-Heist

Diamanten jubileum voor Denis Aerts en Hilda Cox uit Knokke-Heist

Geschreven op 18 juli 2022 om 10:11 door Mario De Wilde

Zestig jaar getrouwd! Het is niet voor iedereen weggelegd maar Denis Aerts en Hilda Cox mochten deze mijlpaal op 16 juli 2022 vieren. En dus wensten schepenen Kathleen van der Hooft en Kris Demeyere het echtpaar van harte proficiat namens het gemeentebestuur met een boeket bloemen.

Hilda en Denis leerden elkaar kennen in café De Witte. Denis is afkomstig uit Genk en was op dat moment bij het leger in Brasschaat. Maar elke week kwam hij af voor zijn Hilda. De mama van Denis had een handtassen- en lederwarenwinkel in het Limburgse, de ouders van Hilde een voedings- en textielwinkel. Sinds 2004 woont het koppel hier in Knokke-Heist, dankzij hun schoonzoon Danny.

Hilda en Denis hebben namelijk één dochter Ingeborg, die getrouwd is met Danny dus. Danny was piloot hier en had een helihaven. Ouders en dochter gaan dan ook veel bij elkaar op bezoek. Verder gaan Denis en Hilda graag lekker op restaurant in hun vrije tijd.

Hilda was bediende in de groothandel maar moest deze job gedurende zeven jaar combineren met de zorg voor haar ouders. Zij zijn gestorven op zes maand tijd van elkaar in 2003. Daarna namen ze de beslissing om naar Knokke-Heist te komen. Denis werkte als zelfstandige bij Argenta.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.