Home > Diamanten huwelijksjubileum van Arnold Defruyt en Marie-Rose Bonny uit Knokke

Diamanten huwelijksjubileum van Arnold Defruyt en Marie-Rose Bonny uit Knokke

Geschreven op 11 oktober 2021 om 18:05 door Mario De Wilde

Vorige vrijdag vierden Arnold Defruyt en Marie-Rose Bonny hun 60ste huwelijksverjaardag in restaurant Old Fisher in Heist. Burgemeester Piet De Groote en schepen Kris Demeyere waren voor deze feestelijke gelegenheid ambtshalve uitgedost met hun protocollaire sjerp om namens het gemeentebestuur aan het diamanten echtpaar de felicitaties over te maken.

De burgemeester die in de buurt van het Heldenplein is opgegroeid schudde heel wat leuke anekdotes uit zijn mouw en overhandigde het echtpaar een luxueuze champagnebox. Schepen Kris Demeyere las de schriftelijke felicitaties van het Koninklijk Paleis voor. Als we schepen Demeyere mogen geloven had Koning Filip nog in heel kleine lettertjes een persoonlijk post scriptum eraan toegevoegd waarbij hij aan de burgemeester en zijn schepen het mandaat gaf om Marie-Rose nog eens royaal te kussen. Wat beiden ook plichtsgetrouw uitvoerden, want… noblesse oblige!

Jubileum
Arnold en Marie-Rose hebben elkaar voor de eerste keer ontmoet in het uitgangsleven. Het koppel baatte 9 jaar Hotel Etienne uit op het Heldenplein en daarna nog 29 jaar het restaurant Old Fisher. Ze hebben 3 kinderen: Veronique en de tweeling Bart en Dirk. Deze laatste runt nu verder het visrestaurant van zijn ouders. Bart is samen met jeugdvriend Piet De Groote nog Belgisch recordhouder eieren werpen geweest met een worp van 21 meter. Veronique woont in De Haan.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.