Home > Diamant voor Jacques Coudyser en Jeannette Hongenaert uit Knokke-Heist

Diamant voor Jacques Coudyser en Jeannette Hongenaert uit Knokke-Heist

Geschreven op 25 april 2024 om 09:34 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend vierden Jacques Coudyser en Jeannette Hongenaert hun 60ste huwelijksjubileum in hotel-brasserie Lebeau19 in de Zoutelaan. Schepen Bert De Brabandere nam namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de honneurs waar om de jubilarissen te feliciteren naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag.

Jeanette Hongenaert is geboren en getogen in Knokke. Jacques verhuisde op zesjarige leeftijd van Brugge naar Knokke. Hij werkte eerst als croupier in het Casino. Jeannette kon aan de slag bij de Generale Bank (later Fortis, nu BNP Paribas). Ze leerden elkaar in Brugge kennen op een personeelsfeest van de bank en trouwden op 18 april 1964. Jacques kon ook aan de slag bij de Generale bank en bevorderde snel tot kantoordirecteur in de Lippenslaan in Knokke Dorp. Dat zou hij blijven tot zijn pensioen. Jeannette werkte in de kantoren van Het Zoute en Heist. Ze schakelde later over naar een parttime job om haar werk beter te kunnen combineren met haar gezin.

Het koppel kreeg twee kinderen. Cathy, Vlaams parlementslid en gemeenteraadslid, is gehuwd met Danny Bossaert en heeft 1 dochter Emma. Karel, ondernemer van diverse horecazaken in Knokke-Heist is de trotse vader van dochter Juliette. Na hun pensioen namen Jacques en Jeannette de zorg voor de kleinkinderen op en genieten ze met elkaar en met vrienden van een gezellige babbel, een uitstap of een reis.

Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst Jacques en Jeannette nog veel gezonde en voorspoedige jaren samen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.