Home > Den Dyver in hartje Brugge sluit… en verkoopt tijdelijk Balls & Glory klassiekers

Den Dyver in hartje Brugge sluit… en verkoopt tijdelijk Balls & Glory klassiekers

Geschreven op 24 november 2021 om 10:09 door Mario De Wilde

Den Dyver sluit…Oké, in een periode waarin de horeca het best hard te verduren krijgt, had deze krantenkop best kunnen kloppen. Niettemin, gaat het goed met Den Dyver die de impact van de coronacrisis redelijk kan verteren. Zaakvoerder Olivier Dujardin: “Toch sluit Den Dyver, al is het maar voor even… Vanaf vrijdag 26 november wordt de klassieke menukaart met brasserie gerechten immers vervangen door die van Balls & Glory. Het concept van Wim Ballieu komt daarmee terug naar Brugge onder de vorm van een pop-up. Tot het einde van de Kerstvakantie worden “gehaktballen met stoemp” geserveerd op het adres van Den Dyver in hartje van Brugge. Het team van restaurant Den Dyver maakte samen met Wim Ballieu een selectie van enkele goed verkopende Balls & Glory klassiekers, zoals onder andere de Jingle Ball kerstbal met varkensgehakt en kalkoen, gevuld met veenbessen. Klanten kunnen zowel ter plaatse eten als een bestelling via Deliveroo plaatsen voor thuislevering van de Balls & Glory gerechten. Als Wintergloed volgens plan doorgaat, dan passeert het wandelparcours vlak voor de deur van de Balls & Glory pop-up aan de Dijver, wat het meteen een ideale tussenstop maakt.”

De pop-up van Balls & Glory in Den Dyver is open van woensdag tot en met zondag van 11u30 tot 15u en van 17u30 tot 21u. Reserveren is mogelijk via de website van www.dyver.be of je kan er ook gewoon binnenwandelen (uiteraard met een mondmasker en een coronapas).

Na de Kerstvakantie herneemt Den Dyver haar klassieke gedaante en prijken weer fijne brasserie gerechten op de menukaart.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.