Home > Deel 3 van trilogie De Besjert is uit. ‘Zielsmissie’ van Mariane Fack graaft in o.a. Lissewege en Knokke

Deel 3 van trilogie De Besjert is uit. ‘Zielsmissie’ van Mariane Fack graaft in o.a. Lissewege en Knokke

Geschreven op 6 september 2022 om 15:28 door Mario De Wilde

Onlangs was er de de boek(en)voorstelling van ‘Zilesmissie’ van Mariane Fack in de ontmoetingstuin tVaartje te Lissewege. Meteen nummer drie in de trilogie De Besjert. De hemelse vereniging met jouw besjert, Jiddish voor tweelingziel, is sinds de schepping vastgelegd. Ook al kunnen wereldse omstandigheden of religieuze overtuigingen deze zielenband wel erg ingewikkeld maken en zelfs verhinderen.

In het eerste deel van de trilogie – De Zielsgeliefde – las je over de verboden liefde tussen de joods-orthodoxe Chaim en de niet-joodse Céline. Het tweede deel – Zielsbestemming – vertelt het verrassende gevolg van hun onmogelijke relatie nadat Chaim ontdekte dat Célines zoon, Levi, zijn kind is.

In dit derde deel krijgt hun zoon Levi het nodige hartzeer te verwerken wanneer hem verteld wordt dat zijn vermeende zielsgeliefde, de joodse Leah, zijn halfzuster is. Zijn ziel blijft echter geloven dat zij voor elkaar voorbestemd zijn … Tijdens de zoektocht naar zichzelf en naar zijn missie in dit leven moet hij eerst zichzelf bevrijden van zijn emotionele schaduwkanten. Daarvoor geeft hij zich in het verre India over aan een transformerende innerlijke reis met behulp van de tantrafilosofie.

Tegelijkertijd wordt de aarde beheerst door een crisis die de huidige wereld drastisch zal veranderen. Wordt de duizenden jaren oude eindtijdprofetie of Armageddon werkelijkheid en komt de voorspelde Messias de mensheid redden?
Céline, Chaim en Levi beantwoorden aan de roep van hun zielsmissie door de wereld te helpen transformeren naar een hoger bewustzijn. Het Aquariustijdperk verschijnt aan de horizon. Het hele verhaal speelt zich af in Lissewege, Knokke-Heist, Antwerpen, Jeruzalem en India.

Tijdens haar levenslange zoektocht naar de zin van het leven en naar God, kwam Mariane Fack tot de ontdekking dat alle religieuze en spirituele leringen in essentie één ding onderwijzen: God/het Universum is een Liefdevolle Energie. Alles en iedereen is één met God, dus is alles en iedereen alleen maar Liefde! Gaandeweg laat ze de hoofdpersonages in de drie boeken evolueren om deze ultieme spirituele waarheid te ontdekken.

Auteur: Mariane Fack UItgeverij: Paris Books, ISBN: 9789493280441 148 x 210 mm / 270 pag, Prijs: 21,95 €
www.debesjert.be e-mail: info@debesjert.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.