Home > De Warmste Worst van Gullegem bracht zowaar € 2522 op

De Warmste Worst van Gullegem bracht zowaar € 2522 op

Geschreven op 8 januari 2024 om 15:10 door Mario De Wilde

Naar jaarlijkse gewoonte vond bij EEG in Gullegem op 22 december jl. ‘De Warmste Worst’ plaats, een evenement georganiseerd door en voor de eigen medewerkers. Tijdens dit event, dat met veel enthousiasme in het kader van ‘De Warmste Week’ wordt georganiseerd, worden worsten en drank verkocht. De Warmste Worst luidt ook traditioneel het kerstverlof in voor de medewerkers van EEG Gullegem. Het evenement vindt plaats in de eigen bedrijfsomgeving en kadert perfect in het DNA van EEG Group: zorg dragen voor mekaar en teamspirit zijn waarden die EEG hoog in het vaandel draagt.

Goede doelen
Omdat EEG met zijn acties een positieve impact wil hebben op de maatschappij, gaat de opbrengst van ‘De Warmste Worst’ integraal naar goede doelen die door de medewerkers van EEG Gullegem zelf worden aangebracht. Dit jaar gaat de opbrengst van 2522 Euro naar drie goede doelen:

-Het Ventiel: een vrijwilligersorganisatie die zich met hart en ziel inzet voor personen met jongdementie.

-Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG): een nationale mobiliteitsorganisatie die blindengeleidehonden opleidt voor personen met een visuele beperking.

-Helping Hands 4 Hubbe: eind augustus 2022 veranderde het leven van Hubbe Vanneste – broer van EEG medewerker Fries – voorgoed; een ongelukkige duik in het zwembad leidde tot een blijvende verlamming van vrijwel het volledige boven- en onderlichaam. Hubbe heeft ondertussen het ziekenhuis verlaten maar er zijn belangrijke aanpassingen in zijn woon- en leefomgeving nodig.

De opbrengst van ‘De Warmste Worst’ wordt op een evenredige manier verdeeld over de drie goede doelen. De fondsen zullen in elk geval goed van pas komen. Zo gaf het BCG al aan dat het geld goed besteed zal worden voor de werking van de organisatie en haar verbouwingsproject. ‘Met initiatieven als De Warmste Worst wil EEG haar missie verder tot uiting brengen, namelijk een positieve impact hebben op de maatschappij. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat we dankzij onze actie het leven van verschillende individuen op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden,’ aldus CEO Didier Vanden Broucke.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.