Home > De Panne wordt komend weekeinde Panima all over town

De Panne wordt komend weekeinde Panima all over town

Geschreven op 11 september 2018 om 16:49 door Mario De Wilde

De Panne wordt zaterdag 15 september volledig ondergedompeld in muzikale sferen. Op diverse leuke en unieke locaties in de kustgemeente kan je genieten van optredens van diverse genres. Zo haalt Coverband El.Akoest het beste uit zichzelf op het Koning Albertplein (17.30u-19.00u). De ‘arena’ van de Leopold I-esplanade is dan weer de ideale setting voor de harmonie van de brandweerlieden van de stad Doornik (Royale Harmonie Communale du Corps des Sapeurs Pompiers de la Ville de Tournai, 18.00u-19.30u). Country staat centraal bij de optredens van Stef & Stefany in de Sloepenlaan (19.00u-20.30u) en van het Middelkerks duo Heidi & Gino Fox op in de tennisclub L’Armorial (Olmendreef 1, 19.30u-21.00u). Heidi en Gino sleepten al een aantal belangrijke awards in de wacht in de VS. Wouter Pol Jan geeft een intiemer concert in Duinpark Kykhill (18u30 tot 20.00u). Mellow Yellow zet dan weer de Markt op stelten. Zij brengen met hun band bekende hits van de toppers uit de jaren ’60 tot ’80 (20.30u-22.00u) .

Panima for kids

Panima for Kids is ondertussen een traditie geworden in De Panne. Voorafgaand aan ’Panima all over town’ kunnen de kleinsten nu zaterdag genieten van de wervelende show: ‘DVC Legershow met de gekke generaal’. Kom jij ook op het appel bij de Gekke Generaal tijdens deze interactieve show? Plaats van afspraak is het Koning Albertplein (14.00u-15.30u)! Kinderen kunnen in aanwezigheid van hun ouders zorgeloos uit de bol gaan.

Boek je weekend

De Panne is dus op 15 en 16 september de plaats bij uitstek voor een weekendje aan zee of voor een daguitstap. Ook eigen inwoners kunnen uiteraard ten volle meegenieten van de activiteiten georganiseerd door Toerisme De Panne. De Panne kan bovendien rekenen op vaste gasten die graag in september van de zomer komen genieten. Het vakantiegevoel is er dan nog steeds, maar het is dan logischerwijs iets gezapiger dan in de schoolvakantie. Nog niet geboekt? Boeken kan steeds via www.depanne.be/slapen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.