Home > De Panne ontvangt zondag Donder in ’t Hooi

De Panne ontvangt zondag Donder in ’t Hooi

Geschreven op 1 juli 2021 om 11:11 door Mario De Wilde

Ook in 2021 brengen ze in De Panne weer vier coronaproof huiskamerconcerten die plaats vinden in open lucht en niet in een huiskamer. Het eerstvolgende huiskamerconcert gaat door komende zondag 4 juli om 11.00u en wordt gebracht door de West-Vlaamse groep Donder in ’t hooi. De locatie houden we nog even geheim.

Deze folkgroep werd in 1996 in Damme opgericht door Mieke Van Loo en bestaat uit een zestal klassiek-, folk- en/of jazz- geschoolde muzikanten die ondertussen in de wereld van de folk een vaste plaats hebben verworven. Mieke Van Loo speelt accordeon, fluit en keyboards, John Dierickx gitaar en basgitaar, Hilde De Ketelaere viool, Johan De Waele contrabas en bodhran, Matthias Rosseel gitaar en Elias Bouckaert drum. Mieke, Johan en Hilde nemen de zang voor hun rekening.

Donder in ’t hooi brengt vooral Europese eigenzinnige folk met het accent op Vlaamse en Keltische muziek. Daarnaast staan ook heel wat eigen nummers en bewerkingen van ballades, eenvoudige volkswijsjes, bourrées, walsen en mazurka’s op het programma.

Gelieve bij interesse een mailtje te sturen naar cultuur@depanne.be en het gewenste aantal tickets te vermelden. Hierna zal je van ons een bevestigingsmail krijgen met de verdere praktische afspraken. Bij slecht weer wordt geen alternatieve locatie voorzien. Een mondmasker is voorlopig nog steeds verplicht tijdens het concert.

Info: dienst Cultuur, 058-42 97 53, cultuur@depanne.be

Foto © Tineke’s Photography

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.