Home > De Meiresones van ‘Lamme Goedzak (Damme) vanavond in ‘Iedereen Beroemd’

De Meiresones van ‘Lamme Goedzak (Damme) vanavond in ‘Iedereen Beroemd’

Geschreven op 4 oktober 2018 om 16:36 door Mario De Wilde

Vanavond is het populaire TV-programma op Eén ‘Iedereen Beroemd’ op bezoek in Restaurant ‘De Lamme Goedzak’ in Damme. Dat wordt uitkijken hoe papa Steve, echtgenote Ann en zoon Pim in beeld worden gebracht. In ieder geval wordt het spannend uitkijken na het VRT-journaals van 19 uur vanavond.

Heerlijk restaurant
Recht tegenover het opvallend stadhuis en de idyllische Damse Vaart naast je, stap je zomaar een Vlaams filmdecor binnen. Een inspirerende plek die chef-kok Steven Meiresone –met dertig jaar horeca in de vingers- en gastvrouw Ann begin 2016 nieuw leven inbliezen. Authentieke eiken balken, zwart-wit stenen vloer, houten meubilair, overal kaarsjes, open haard: in De Lamme Goedzak adem je heerlijke stilte en proef je van eetbare stillevens. Op de kaart: Belgische klassiekers met een moderne toets, een suggestiebord dat nauwgezet het marktaanbod en de seizoenen volgt en blijvers zoals paling of steak met verse béarnaise en handgesneden frietjes.

De mensen
Steven Meiresone (54): werd op….6 december in….Sint-Niklaas geboren maar verhuisde, door het werk van zijn vader, al op vierjarige leeftijd naar Brasschaat. Hij liep school in Ter Duinen in Koksijde en Coloma Mechelen. Nadien volgde een indrukwekkend parcours van hoofdzakelijke Antwerpse toprestaurants oordeelde Steven om de rust van het Brugse Ommeland te gaan opzoeken. Het werd een nieuw culinair avontuur in De Lamme Goedzak in Damme.
Ann Verté (46) gastvrouw die in Blankenberge geboren werd. Volgde school in de Frères te Brugge en volgde Steven in al zijn horecaondernemingen. In de Lamme Goedzak zorgt ze voor de bediening en ‘het papierwerk’.Heeft als hobby’s: winkelen in de River Woods en toertjes met haar Vespa maken.
Pim Meiresone (19) werd in Brasschaat geboren, volgt momenteel zijn zevende jaar in Ter Groene Poorte. Hij beschikt volgens kenners over enorme keukenkwaliteiten en helpt vaak mee in de keuken van zijn ouders.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.