Home > De lente is komende: aftellen naar Fit & Fabulous Event in Ring Shopping Kortrijk

De lente is komende: aftellen naar Fit & Fabulous Event in Ring Shopping Kortrijk

Geschreven op 27 februari 2020 om 10:01 door Mario De Wilde

Het mag dan nog grijs en miezerig zijn: de lente is in aantocht. Dat betekent dat de dikke winteroutfit stilaan mag opgeborgen worden en dat we onze lenteconditie gaan opkrikken. Dat sporten en gezond eten ook leuk kan zijn, dat bewijst Ring Shopping te Kortrijk dit jaar. Om jou op weg te helpen organiseert het winkelcentrum een experience evenement genaamd Fit & Fabulous. Vorig jaar lanceerde Ring shopping een eerste editie waar bekende foodies Julie Van de Kerckhove en Claudia Van Avermaet hun expertise deelden met het publiek maar ook dit jaar staan enkele bekende health coaches op het programma. Sportieve foodie Steffi Vertriest onthult haar tips om simpel en gezond te koken. An Block en Margot Hallemans laten je kennis maken met yoga en Purasana trakteert je op een vegan brunch workshop met tal van superfoods onder leiding van Laurence van Planttribe.
Miss België Celine van Ouytsel is ook van de partij om de lekkerste Purasana smoothies te bereiden én er is een afterwork met heerlijke mocktails. Een vitamineboost richting de lente, dat is de boodschap van het Fit & Fabulous event!
Fit & Fabulous Programma
Wie het jaar is gestart met goede voornemers en inspiratie zoekt om het weekend door te brengen met het gezin is bij het Fit & Fabulous event aan het juiste adres. Het experience evenement werd vorig jaar voor de eerste keer op touw gezet naar aanleiding van een interessante insight studie waaruit bleek dat ‘well-being’ naast ‘self expression’ een belangrijke behoefte is van vele klanten. Ring Shopping in Kortrijk, met meer dan 90 winkels, wil op deze manier al haar bezoekers een echte vitamine boost geven na een lange winter. Er zijn doe-activiteiten voor de hele familie zoals je eigen gezonde en lekkere smoothie maken op een smoothie bike, een fitheidstest waarbij je de grootste kracht in jezelf naar boven haalt en andere cursussen om je volledig te herladen waaronder yoga. Ook de kinderen kunnen zich helemaal uitleven want er zijn Kids Cooking Classes voorzien in samenwerking met Thermomix én Sport@Kortrijk plaats een supertof hindernissenparcours. Recreatie gegarandeerd voor groot en klein dus! Ook wordt er een photobooth voorzien in een kleurrijk decor waar je de mooiste foto’s kan nemen met je friends of familie om ze vervolgens te delen op social media.
Samen met vrienden/collega’s de werkdag afsluiten is ideaal met een afterwork. Op vrijdag 13 maart kan je het weekend inzetten met een heerlijke mocktail. Dit healthy event is helemaal gratis dus geen reden om thuis te blijven. Voor sommige workshops wordt wel gevraagd om op voorhand in te schrijven. Snel zijn is de boodschap. Een workshop kost €10 maar dit bedrag krijg je na de sessie terug in de vorm van een Ring Shopping gift card. Alle info en de inschrijvingsformulieren vind je op de website van ringshopping. Go for healthy, net als het Fit & Fabulous event. We hope to see you there!

Adres Ring Shopping Kortrijk: Ringlaan 34, 8500 Kortrijk

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.