Home > De Efteling komt tijdens de Paasvakantie naar Oostende (en ook Marcske)…

De Efteling komt tijdens de Paasvakantie naar Oostende (en ook Marcske)…

Geschreven op 28 maart 2019 om 12:15 door Mario De Wilde

De paasvakantie komt stilaan dichterbij en dat wil meteen ook zeggen: de Efteling aan Zee. De cast laat de bezoeker helemaal onderdompelen in de sprookjeswereld van de Efteling. Ontmoet en begroet op 7, 8 en 9 april een aantal van de Efteling bewoners. Ze maken graag een praatje, gaan op de foto en geven ieder kind een warm Efteling welkom! Voor de aanvang van de show kunnen de gasten genieten van verschillende randanimaties in het Kursaal. Kom verkleed en laat je schminken in een echte ridder of een prinses, leer hoe je je eigen zwaard of kroontje maakt, maak plezier op het springkasteel of een draaimolen en kom lezen in de leeshoek.

Voor de speurneuzen onder jullie hebben we extra leuk nieuws! Ontdek de verschillende animatie aan de hand van De Grote Sprookjessprokkelaar Zoektocht en help de ridder zoeken naar zijn lieftallige prinses. Het is niet zomaar een zoektocht! Er is een mooie prijs aan gekoppeld. De winnaar wordt op woensdag 10 april 2019 bekend gemaakt en de prijs is een weekendje weg met het hele gezin naar de Efteling. Boek snel je tickets en zorg dat je erbij bent!
Speciale gast op zondag 7 april

Elke dag, telkens een uur voor de voorstelling zal er iemand zijn om een verhaaltje voor te lezen in onze leeshoek. Zondag 7 april is er een speciale gast voor jullie geregeld! Marcske van FC De Kampioenen komt ook af!

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.