Home > De bekende golfkarretjes uit Knokke-Heist palmen straks de sportzomer van Parijs in

De bekende golfkarretjes uit Knokke-Heist palmen straks de sportzomer van Parijs in

Geschreven op 7 mei 2024 om 07:09 door Mario De Wilde

Er staat een zinderende sportzomer aan te komen in Parijs. Zoveel is duidelijk en zelfs de traditionele aankomst van de Tour de France op de Champs-Élysées moet voor de eerste keer wijken. Televisieploegen, verslaggevers, VIPS en supporters uit heel de wereld bivakkeren wekenlang in de Franse hoofdstad en iedereen zal voor het scherm kunnen genieten. En wie weet vang je tussendoor wel een glimp op van een golfkarretje of citymobile uit Knokke-Heist….

Jawel, het is intussen al lang een publiek geheim dat Invest-Mobile vanuit Knokke-Heist haar elektrische golfkarren ver over onze grenzen stuurt. Maar nu heeft het bedrijf, gelegen in Westkapelle, een wel heel bijzondere missie: ze zijn benaderd door een toonaangevend luxemerk in sportkleding én sportschoenmerk om hun eco-vriendelijke golfkarretjes/citymobiles tijdens de spelen in Parijs in te zetten. Die opdracht is alweer een bewijs hoe wereldwijd de sterke reputatie van Invest-Mobile wel gaat. Met dank aan de vele jaren research en inspanningen die het West-Vlaams bedrijf op vlak van duurzame mobiliteit inzet.


Gekozen uit vier challengers
Deze eco-vriendelijke en hippe wagentjes van Invest-Mobile zullen ingezet worden als ultiem vervoermiddel in Parijs tijdens de vele sportieve activiteiten. Bedoeling is om de gasten van het toonaangevend kledingmerk van hun hotel naar het atletendorp en de verschillende wedstrijdlocaties te brengen. Een aantal golfkarretjes worden omgebouwd zodat het luxemerk die ook kan gebruiken om hun exclusieve goodie bags te bezorgen bij de hotels waar hun VIP-gasten tijdens de duur van de spelen verblijven. Ook dit idee werd opgedaan in Knokke-Heist. Niet minder dan vier kandidaten aasden op deze beide opdrachten waaronder dus ook Invest-Mobile. Na een grondige doorlichting werd Invest-Mobile weerhouden omwille van hun reputatie van kwaliteit, service, trackrecord, knowhow en betrouwbaarheid inzake elektrische golfkarren. Deze zomer belooft dus voor Parijs een onvergetelijke mix te worden van sport, stijl en de onmiskenbare charme van de Knokke-Heistse golfkarren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.