Home > Davidsfonds Beernem/Sint-Joris gaat de digitale toer op

Davidsfonds Beernem/Sint-Joris gaat de digitale toer op

Geschreven op 10 september 2020 om 09:20 door Mario De Wilde

Vanaf nu komt het Davidsfonds Beernem/Sint-Joris maandelijks bij je langs met een digitale nieuwsbrief, die je in je e-mailbox zult vinden. Het bestuur, bij monde van voorzitter Marc Teerlinck, wil op die manier een intense band met de leden en sympathisanten op te bouwen. Marc: “De coronamaanden, waarin we geen enkele activiteit konden organiseren, hebben ervoor gezorgd dat de afstand tussen onze leden onderling en tussen onze leden en het Davidsfonds niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk veel te groot geworden is. Dat willen we nooit meer meemaken! In de nieuwsbrief zullen we de volgende activiteit even in herinnering brengen en komen we met tekst en foto’s terug op de voorbije activiteiten. Verder moet het een kanaal zijn waarin ook de leden aan het woord kunnen komen. Misschien schrijft u haiku of andere gedichten, of wilt u eens uw mening kwijt over het reilen en zeilen in het Davidsfonds. Laat maar horen.”

Davidsfondslidmaatschap
Via mail hebben de leden het Davidsfondsprogramma voor het nieuwe werkjaar ontvangen. Marc: “We zijn er best trots op. Je kan deelnemen aan meer dan 15 activiteiten, waarin telkens cultuur centraal staat. Cultuur in al zijn verscheidenheid: geschiedenis, literatuur, toneel, muziek, economie, filosofie, beeldende kunst. De kers op de taart zijn onze daguitstap en natuurlijk onze tweedaagse reis. We durven je nadrukkelijk vragen om je lidmaatschap te vernieuwen. Het voorbije jaar was voor de werking van het Davidsfonds zeer moeilijk. Jullie steun zal ons helpen onze werking verder te zetten.

Nagenoeg gratis lidmaatschap

“Veel sympathisanten kennen het Davidsfonds Beernem/Sint-Joris reeds jarenlang, wonen soms een activiteit bij en waarderen het waardevolle aanbod. Helaas komen ze er niet toe om effectief lid te worden van het Davidsfonds. Dit is des te meer jammer omdat het Davidsfonds alleen kan bestaan via zijn leden. Zonder leden is er geen Davidsfonds. Voor het bedrag van je lidgeld van €40 krijg je €40 boeken, die aangerekend worden aan de gewone handelsprijs. In de cultuurgids 2020-2021 vind je een zeer ruim aanbod van boeken en CD’s. Jouw lidmaatschap is dus in feite gratis! We rekenen op jou. Aan de sympathisanten, die tot het Davidsfonds Beernem-Sint-Joris willen toetreden, vragen we om contact te nemen met een bestuurslid, dat hen de Cultuurgids 2020-2021 zal bezorgen.”

Je kan voor alle info terecht bij voorzitter, Marc Teerlinck, 050/780730. 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.