Home > Damse Vaart-Zuid deels onderbroken tot begin maart

Damse Vaart-Zuid deels onderbroken tot begin maart

Geschreven op 10 februari 2019 om 21:19 door Mario De Wilde

De Damse Vaart-Zuid, gedeelte ter hoogte van de appartementen tot bijna aan de ring, is volledig onderbroken voor het verkeer voor rioleringswerken en heraanleg. Dit is de laatste fase van de heraanleg van de Damse Vaart-Zuid (vanaf de Karel van Manderstraat tot aan de ring) en de Sint-Godelievedreef.

Wanneer:

Behoudens onvoorziene omstandigheden start de aannemer maandag 11 februari a.s. met de heraanleg van voormelde fase. Het is voorzien dat begin maart a.s. de asfaltering plaatsvindt tussen de Sint-Godelievedreef en de ring als sluitstuk van deze heraanleg.

Verkeer:

Plaatselijk verkeer volgt een omleiding via de Noorweegse Kaai, de dam en de Damse Vaart-Zuid tot aan de werfzone. De gebruikers van de ondergrondse garageparking hebben een in- en uitrit via het Zuidervaartje. Fietsers, met de fiets aan de hand, en voetgangers behouden doorgang.

Huisvuilophaling

Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil niet rijden. Plaats de vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt (kant Damse Vaart-Zuid of ter hoogte van de aansluiting met de Dampoortstraat).

Meer info

Politie, 050 44 88 65, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be

Overzicht wegwerkzaamheden in Brugge: www.brugge.be rubriek Leven & Mobiliteit-> Wegwerkzaamheden en op www.bruggebereikbaar.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.