Home > Dag van de supporter bij handbalclub Olva uit Assebroek met ruime belangstelling

Dag van de supporter bij handbalclub Olva uit Assebroek met ruime belangstelling

Geschreven op 23 september 2019 door Mario De Wilde

Gisteren zondag ging de jaarlijkse supportersdag van Handbalclub Olva uit Assebroek door. Iedereen kreeg ruimschoots de kans om alle ploegen van jong tot oud aan het werk te zien.

U8 & U10: 13u30 tegen elkaar
U12: 13u30 Brugge – Roeselare 1
J14: 13u30 Brugge – Izegem
M15: 15u00 Brugge – Atomix
Dames: 16u30 Brugge – Dendermonde
Heren: 18u30 Brugge – Waasmunster
En ook tussen de wedstrijden heen bezorgde het bestuur en medewerkers voor de nodige entertainment zoals tombola en hotdog als versnapering. Schepen Franky Demon was bijzonder tevreden om eveneens aanwezig te kunnen zijn op de Dag van de Supporter. “Een sportieve topdag, met matchen van welpen, pupillen, miniemen, dames en heren, maar vooral ook een dag om de supporters eens extra in de watten te leggen. In de sport ligt de aandacht bijna altijd op de sporters zelf. Soms krijgt de trainer en ook de voorzitter wat aandacht, maar de supporter … die wordt vaak vergeten.
En toch beseffen we allemaal dat een sportclub supporters nodig heeft. Vaak zijn dat naasten van de sporters: ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden of vriendinnen. Personen die starten als fan van een individuele sporter maar gaandeweg van een volledige ploeg en zelfs supporter van de ganse club worden. De rol van die supporters mag niet onderschat worden. Ze staan als één blok achter een ploeg, wanneer het goed gaat en ook- en da’s nog veel belangrijker- ook als het eens minder gaat met de ploeg. Net op die momenten zijn supporters broodnodig. Voorts merkte ik dat Handbalclub OLVA uitgebreid investeert in de promotie van de sport. De club is een vaste partner van de Stad tijdens de Dag van de Brugse Sportclub op ’t Zand, waar ze garant staat voor gesmaakte initiaties en ook op social media zijn jullie steeds actief bezig met het promoten van de club en van de handbalsport! Ik wil besluiten door de mensen binnen de club te bedanken voor het mooie werk. Maar vooral ook dank aan de supporters, want jullie leveren een zeer belangrijke meerwaarde. Geniet nog met volle teugen van deze Dag van de Supporter”, aldus de Bruge schepen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.