Home > Daar is HopOff: Hoppetravel (Poperinge & Veurne) blijft knokken

Daar is HopOff: Hoppetravel (Poperinge & Veurne) blijft knokken

Geschreven op 11 februari 2021 om 11:47 door Mario De Wilde

We moeten er geen doekjes om winden. Ook de reissector is zwaar getroffen door de gezondheidscrisis. In 2020 vielen alle voorbereidingen voor de lente in het water. Na een kleine opflakkering van vooral dicht-bij-huis-vakanties in de zomer, is het sinds het najaar weer koffiedik kijken. Maar op zo’n momenten borrelen creatieve ideeën op. Zo lanceert Hoppetravel hun nieuwe concept HopOff. Kort samengevat is het een formule voor drukbezette mensen die drie keer per jaar de batterijen willen opladen.

Mieke Vervaecke en Peter Warlop, zaakvoerders van Selectair Hoppetravel, leggen uit hoe ze samen met hun team op het idee van HopOff gekomen zijn: “Je hoort het personen met een drukbezet werkleven vaak zeggen. Ze moeten dringend eens wat ‘time off’ nemen. Er even tussenuit gaan. Maar maanden later zie je ze terug en is het er nog steeds niet van gekomen. Tot hun grote spijt, want ze kunnen dat momentje weg echt gebruiken.”

“Daarom lanceren we HopOff, een uniek abonnement waarmee je ineens drie out-of-office-momenten vastlegt. Het gaat over drie weekendjes weg, verspreid over het jaar. Je kiest zelf voor hoeveel nachten je wil weggaan, met wie je gaat, welke data passen en wat je wil beleven. Dit kan voor elk weekendje weg anders zijn. En de rest doen wij. Je hoeft enkel de data in de agenda vast te leggen, je koffer te pakken en te vertrekken. Zo geniet je toch van die belangrijke oplaadmomenten die je anders in alle drukte vergeet vast te leggen.”

Selectair Hoppetravel is een reisbureau met twee kantoren gevestigd in Poperinge en Veurne. Je kan er terecht voor reizen in de ruimste zin van het woord. Van een weekendje weg tot een rondreis in verre landen. “Jouw droomreis op maat is onze missie”, aldus Mieke Vervaecke en Peter Warlop die straks hopen dat reizen weer volop en probleemloos kan.

Meer info: www.hopoff.hoppetravel.be.

 

8 reacties

Sander en Mieke Vanheukelom
Geschreven op 2021-02-13 11:33:30
Ik heb zelf een schoonzus die in de reisbranche werkt (weliswaar niet zelfstandig) maar toch wil ik hier een Grote Hoera vragen voor mensen als Peter en Mieke. We blijven het toerisme steunen. Zeker weten. Sander en Mieke Vanheukelom
Louwagie Sepke
Geschreven op 2021-02-13 11:26:08
Mijn grootste bewondering. Straks komen we zeker langs. Louwagie Sepke.
Christophe
Geschreven op 2021-02-13 10:55:41
Mooi initiatief van Hoppetravel. Je volledig laten ontzorgen om je schaarse vrije tijd in te vullen, daar droomt ieder drul bezet mens van. Maatwerk voor kwalitatieve vakanties om fijne momenten te beleven.
Yves Lagage
Geschreven op 2021-02-13 00:04:22
Van doorzetten gesproken... Na maandenlang zwoegen om afgelaste reizen te herboeken tegen nul verloning, een prachtig nieuw concept leven ingeblazen. Chapeau Mieke en Peter en hun Team! Never, never, never give up!
Rudy Gheysen
Geschreven op 2021-02-12 19:49:49
Mijn grootste waardering voor jullie Peter en Mieke. Het siert dit soort ondernemers dat ze niet bij de pakken blijven zitten. Rudy Gheysen, Albertushelling in Oostende
Dirk Vervaet uit Brugge
Geschreven op 2021-02-12 19:46:51
Prima initiatief. Blijven knokken daar beiden. Dirk Vervaet uit Brugge
patrick Chalmet
Geschreven op 2021-02-12 19:36:28
Schitterende insteek. Fantastisch dat een reisbureau, in deze moeilijke tijd, op een andere manier de mensen toch een leuke weekend kunnen aanbieden. Mieke en Peter geweldig en doe zo voort
Ann Van Gent
Geschreven op 2021-02-12 17:29:44
TOP initiatief. Hopelijk krijgen Mieke en Peter positieve reacties zodat het harde knokken loont. Goe bezig!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.