Home > Daar is de ART Tour van Knokke-Heist weer. Artistieke en culinaire plekjes ontdekken met een citymobiel

Daar is de ART Tour van Knokke-Heist weer. Artistieke en culinaire plekjes ontdekken met een citymobiel

Geschreven op 13 juni 2022 om 15:20 door Mario De Wilde

De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken. Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten. Stap in en ontdek het allemaal tijdens de ART Tour!

Hedendaagse kunst gecombineerd met culinaire stops
Met een unieke elektrische citymobiel maak je tijdens de ART Tour op een stille en duurzame manier kennis met dit alles. Zowel individueel als voor groepen is dit een ideale uitstap om de troeven van Knokke-Heist te ontdekken. Een enthousiaste gids neemt je mee op een boeiende ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente. Tijdens de ART Tour kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops.

Ontdek unieke plekjes, kunst en natuur
De route start om 11 uur aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Knokke-Heist. Je rijdt langs unieke plekjes in de gemeente en ontdekt ongeziene kunst en natuur. De dienst Toerisme en onze plaatselijke ondernemers verwennen je op zowel artistiek als culinair vlak.

WANNEER 
Van 16 juni tot 3 september 2022, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag om 11 uur. Daarbovenop eindigen we nog met 3 extra zaterdagen, namelijk: 17 en 24 september en 1 oktober.

Art Tour
Afspraak om 10.50 uur aan de balie van Toerisme (Zeedijk 660). Zo kan de ART Tour stipt om 11 uur starten.  Interesse om de ART Tour met een groep vrienden, collega’s of klanten te beleven? Dat kan! Contacteer mice@knokke-heist.be voor meer info hierover.

PRAKTISCH 
Tickets zijn te koop bij toerisme Knokke-Heist en op ART Tour Knokke-Heist (myknokke-heist.be)
Vertrek: Dienst Toerisme (Zeedijk 660, kant Lichttorenplein) om 11 uur. Afspraak om 10.50 uur aan de balie van Toerisme. De ART Tour duurt 2,5 à 3 uur.

Prijzen: 
Volwassenen: € 45 – Kinderen (tot en met 15 jaar): € 30 – Groepsticket (vanaf 10 personen): € 42

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.