Home > CVO SNT Brugge opende opnamestudio voor professionele online lessen

CVO SNT Brugge opende opnamestudio voor professionele online lessen

Geschreven op 9 december 2022 om 11:40 door Mario De Wilde

Eergisteren woensdag 7 december opende CVO SNT een opnamestudio voor de opname van professionele online lessen. Tijdens de coronaperiode raakte het online lesgeven in een stroomversnelling. Cursisten hebben de extra online-ondersteuning leren waarderen. Dankzij duidelijke instructievideo’s kunnen ze straks zelf aan de slag waar en wanneer ze willen. Sommige cursisten geven zelfs de voorkeur aan les volgen vanuit de zetel thuis.

Directeur Anthony Strubbe: “Toen er via het Edusprongproject middelen beschikbaar kwamen om een breder aanbod afstandsonderwijs in te richten, hebben we geen seconde getwijfeld. SNT was al een tijdje bezig met online onderwijs. Met deze investering schakelen we een versnelling hoger en gaan we volop inzetten op de inbouw van een breed en kwalitatief aanbod afstandsonderwijs.”

Er werd 55.000 euro geïnvesteerd om een opnamestudio in te richten en uitleensets aan te schaffen waarmee leraren thuis aan de slag kunnen gaan. Lesgever fotografie Benjamin Van Eenoo werd als expert aangetrokken om het proces in goede banen te leiden. Hij maakte eerder ook al video’s voor Club Brugge. Schepen van Onderwijs Jasper Pillen: “Ons stedelijk onderwijs blijft verder innoveren en ook binnen het SNT zien we dat er heel wat beweegt. Ik ben ervan overtuigd dat op deze manier ook heel wat nieuwe cursisten, zelfs van ver buiten Brugge, de weg zullen vinden naar ons volwassenenonderwijs.”
Inschrijven tweede semester
Inschrijven voor het tweede semester (lessen starten op 9 januari 2023) kan via www.snt.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.