Home >
Culinaire orde van de St.Jacobsmossel organiseerde vandaag zijn 22ste Kapittel
Geschreven op 23 september 2019 om 19:52 door Gino Ester
Deze middag organiseerde de Culinaire orde van de St.Jacobsmossel zijn 22ste Kapittel. Dit jaar voor het eerst in Hotelschool Ter Duinen. Ook wordt er jaarlijks een nieuw lid in de orde opgenomen. Dit jaar viel de eer te beurt aan Stéphane Roobroeck, Luitenant-kolonel Vlieger SBH en Commandant van de 1e Wing BKOKS – Koksijde. Tevens volgde de intronisatie van leden van de aanwezige ordes en confréries. Daarna was er ook nog een receptie en banket, bereid en opgediend door de leerlingen van de Hotelschool ter Duinen. De culinaire orde wil een ambassadeur zijn van de Koksijdse gastronomie en heel speciaal de jonge beginnende chefs ondersteunen.
2 reacties
De Ronge m.
Geschreven op 2021-08-16 10:17:41
Étant membre de la confrérie jean de nivelles pourriez-vous me dire quand aura lieu le prochain ordre culinaire 2021. Merci
De Ronge m
Geschreven op 2021-05-22 18:23:20
Pourriez vous me dire si le banquet aura lieu cette année. Merci pour votre réponse.