Home > Colisee Theater in Blankenberge wordt de thuishaven van ‘Comedy Colisee Live’

Colisee Theater in Blankenberge wordt de thuishaven van ‘Comedy Colisee Live’

Geschreven op 1 mei 2024 om 09:48 door Mario De Wilde

Het Colisee Theater in Blankenberge is vanaf de herfst de thuishaven voor de allerbeste stand-up comedy. Met ‘Comedy Colisee Live’ schrijven WP Events en Comedy Oostende samen een nieuwe pagina in de lange traditie van humor aan zee.

Maak je klaar voor live-entertainment zonder franjes: één iemand op het podium laat je de hele avond lachen. Geboren vertellers met een pittig talent voor snedige one-liners overspoelen je een avond lang met golf na golf aan grappen. Elke eerste vrijdag van de maand klimt een stand-up comedian op het podium. De spits wordt afgebeten door kustbewoner Piv Huvluv op vrijdag 4 oktober, en nadien passeren onder meer Raf Coppens, Mohsin Abbas, Ehran Demirci en Vincent Voeten.

Ben Van de Keybus, zaakvoerder van WP Hotels en Events: ‘Het Witte Paard staat al decennialang synoniem met humor, als thuishaven van grote namen als Gaston & Leo en Jacky Lafon. Met dit nieuwe initiatief schrijven we een nieuw hoofdstuk, waarbij het hele jaar lang de grootste namen in de hedendaagse stand-up comedy langskomen. Een nieuw podium voor komisch talent’.

Geert Hoste, bestuurder van WP Hotels en Events vult aan: ‘De lach is altijd een belangrijk deel geweest van Het Witte Paard. Comedy Colisée Live biedt een ambitieuze line-up, met een mix van jong talent, bekende gezichten en pure klasbakken in het genre’.

Dimitri Vierstraete, zaakvoerder van Comedy Oostende, nodigt iedereen uit om nu al tickets te reserveren: ‘Het is een match made in heaven: de art-deco sfeer van het Colisee Theater vormt het perfecte decor voor de meest spitsvondige, scherpe en grappige comedians van dit moment. De hoge kwaliteit van de shows in combinatie met de voordelige tarieven, zorgt ervoor dat we een uniek aanbod brengen’.

De ticketverkoop via Comedy | Het Witte Paard (wpevents.be) is al gestart.

04/10/2024 – Piv Huvluv – “Zoiets verzin je niet”
01/11/2024 – Jeron Dewulf – “Latin Lover”
06/12/2024 – Vincent Voeten – “Smaad”
03/01/2025 – Raf Coppens – “Eet”
07/02/2025 – Yannick Noben – “Eindejaarsconference 2024”
07/03/2025 – Special guest – aankondiging volgt
04/04/2025 – Erhan Demirci – “Verwachtingen”
02/05/2025 – Mohsin Abbas – “Moh”
06/06/2025 – Jeroen Verdick – met een nieuwe, avondvullende show

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.