Home > CM deelt 143 uitgestelde kopjes koffie uit in Kortrijk

CM deelt 143 uitgestelde kopjes koffie uit in Kortrijk

Geschreven op 31 oktober 2022 om 10:11 door Mario De Wilde

Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Koffie op 1 oktober, lanceerde CM Gezondheidsfonds een actie op Facebook. Het doel? Duizend likes halen en deze omzetten in 1.000 koffiebonnen van Enchanté, een vzw waarbij je via het Hartelijke Plekken-project uitgestelde koffies, maaltijden, overnachtingen en cultuurtickets kunt schenken aan iemand die het minder breed heeft. ‘Wat een warme actie van CM in deze koude tijden,’ zegt Miguel De Meyer, projectmedewerker Hartelijke Plekken bij Enchanté vzw.

De actie liep van 1 tot 8 oktober via de Facebookpagina van CM Gezondheidsfonds en behaalde op 3 oktober het vooropgestelde doel. CM overhandigde daarop een cheque ter waarde van duizend koffies aan Enchanté vzw. In Kortrijk worden 143 bonnen voor uitgestelde koffies verdeeld over de verschillende Hartelijke Plekken in de stad. Je herkent ze aan de Hartelijke Plek-sticker op het raam. In deze horecazaken kan iedereen die dat wil een extra koffie bestellen en een tegoedbon op het prikbord van de Hartelijke Plek hangen.

De overige uitgestelde koffies zullen worden verdeeld over verschillende Hartelijke Plekken in Gent, Veurne, Leuven, Roeselare, Sint-Truiden en Tienen. Wil je ook eens langsgaan in een Hartelijke Plek of online een kopje koffie doneren? Je vindt de lijst van de verschillende Hartelijke Plekken in je stad op de website van Enchanté vzw.

Foto: Sofie Buysse (CM), Miguel De Meyer (Enchanté vzw), Elien Steen (CM), Kris Sigin (Enchanté vzw).
(Copyright: Hanne Op de Beeck)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.