Home > Club moet (ook nu weer) in slotfase goede uitgangspositie weggeven: 2-1 tegen Union

Geschreven op 7 februari 2024 om 23:11 door Mario De Wilde

Na meer dan 21 wedstrijden heeft Club Brugge deze avond op eigen veld  Union voor de eerste keer in 21 wedstrijden een nederlaag aangesmeerd. Dat gebeurde in de halve finale van de Beker van België. Zo trekt het na een kansarme wedstrijd met een kleine voorsprong van 2-1 naar de return van de halve finale van de beker. Een volgepakt Jan Breydel moest niet lang wachten om te vieren want na 10 minuten zette Skov Olsen Club Brugge al op voorsprong en kort na de rust was het opnieuw prijs. Maar in de toegevoegde tijd kwam Union na een schermutseling dichterbij en werd het 1-0. En dus was het vooral balen voor Club dat opnieuw (na Kortrijk en Antwerp) voor de derde match op rij op het einde het deksel nog op de neus krijgt.