Home > Club gaat vol voor de overwinning tegen Moeskroen

Club gaat vol voor de overwinning tegen Moeskroen

Geschreven op 18 april 2021 door Geert Demuynck

Op het wekelijks perspraatje kwam Clement nog even kort terug op de verloren match tegen Anderlecht. “We zijn dit seizoen natuurlijk niet gewoon om veel matchen te verliezen, maar deze laatste tegen Anderlecht smaakte toch bijzonder zuur”, aldus volgens de coach. “Lange tijd ging het goed tot het plots gedurende een korte tijd mank loopt en dan blijf je verweesd achter zonder punten. Ik heb altijd aangedrongen om door te duwen en tegen Anderlecht hebben we dit niet gedaan met het bekende gevolg.”

Voor de match tegen Moeskroen moet Clement het doen zonder drie spelers. “Zowel Balanta en Badji houden een blessure over aan hun match tegen Anderlecht. Balanta heeft een kleine spierblessure en Badji kwam slecht neer op zijn rug in die wedstrijd. Ricca heeft nog teveel last van zijn hiel”.

Bij winst heeft Club 16 punten voorsprong op zijn naaste achtervolger Antwerp. Deze punten worden in het begin van de play-off gehalveerd en daar heeft Clement het moeilijk mee. “De halvering van de punten vind ik een onsportief systeem. Hoe meer je je best doet in de reguliere competitie, des te meer punten word je afgetrokken. Niet zo eerlijk als je het mij vraagt, maar als speler of coach heb je daar natuurlijk geen vat op.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.