Home > Club Brugge vertrokken naar Madrid waar morgen 70.000 Spaanse fans wachten

Club Brugge vertrokken naar Madrid waar morgen 70.000 Spaanse fans wachten

Geschreven op 11 oktober 2022 om 15:37 door Mario De Wilde

Na de knappe 2-0-overwinning tegen Atlético en de 9 op 9 stapte Blauw-Zwart vanmiddag op het vliegtuig richting Madrid. Morgenavond wordt de terugronde van de groepsfase afgetrapt in het Civitas Metropolitano. Ook onze youngsters van Club NXT U19 trekken naar de Spaanse hoofdstad voor hun Youth League-duel.
Rond 11u gaan de wielen op de luchthaven van Oostende van de grond en zetten onze spelers koers naar Madrid. Een tweetal uur later komt onze delegatie aan waarna ze hun hotel opzoeken om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

Na een gezonde lunch en wat rust op de hotelkamer, vertrekt de ploeg richting Civitas Metropolitano voor de persconferentie en training. Om 17u45 beantwoorden Carl Hoefkens en Tajon Buchanan de vragen van de pers. Volg alles live via ons Facebook of YouTube-kanaal. Van 18u30 tot 19u30 maakt de selectie kennis met de grasmat van het stadion waar bijna 70.000 toeschouwers in kunnen. De youngsters van NXT, die spelen op woensdag in het Atlético de Madrid Centro Deportivo Wanda Alcalá de Henares.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.