Home > Clown Rocky brengt de volgende zomermaanden overal plezier en animatie aan onze kust

Clown Rocky brengt de volgende zomermaanden overal plezier en animatie aan onze kust

Geschreven op 28 juni 2019 om 18:32 door Mario De Wilde

Eddy Herman, zal onder het pseudo Clown Rocky, de volgende dagen en weken nadrukkelijk aanwezig zijn over gans de kust. Vorig jaar werd de West-Vlaming 65 maar hij amuseert zich nog alle dagen te pletter met zijn shows. “Werken? Ik amuseer me al 40 jaar als clown. Wie kan dat zeggen?”.

De Circusshow in Blankenberge, de Kriebelshows in De Haan, Koksijde of Oostende, de Safarishow in Wenduine: de hebben allemaal de signatuur van Clown Rocky. Hoe komt Clown Rocky aan zoveel optredens ? Dagdagelijks kwaliteit brengen en eerlijk zijn tegenover inrichters. Eddy: “Het lijkt misschien simpel maar dat betekent op tijd aankomen, het beste van mezelf geven en een eerlijke prijs hebben. Jezelf vooral niet zien als een Pavarotti of Popov. Natuurlijk moet je ook een beetje geluk hebben dat je enkele unieke acts en een openingsliedje brengt dat je dagen daarna nog blijft nazingen. Zoiets doet natuurlijk ook wonderen. Mijn opener ‘Ik ben zo blij’, bijvoorbeeld. Ik zeg je: sommige inrichters staan het al te zingen als we ergens toekomen.”

De slogan ‘vakkennis is meer dan een laagje schmink’ vindt Eddy Herman daarom een zeer goed gevonden slogan. “ Het zet inrichters aan om toch even na te denken. Iedereen kan de clown uithangen maar je moet feeling voor het vak en de ervaring hebben, om dat elke dag te kunnen waarmaken. Nog al te vaak laten inrichters zich vangen door een goedkoop alternatief of een pseudo die snel wat geld wil verdienen. Dan komen die organisatoren plots voor een half lege zaal zonder sfeer te staan en is het kwaad natuurlijk geschied.” Eddy Herman kent intussen als geen ander de knepen van zijn geliefd vak. Op die manier heeft hij een breed en trouw cliënteel opgebouwd. Bijna dertig jaar staat Clown Rocky onafgebroken geprogrammeerd in Corsendonk Duinse Polders (Blankenberge), al meer dan 15 jaar in Vayamundo (Oostende), al 20 jaar in een school in Arendonk, reeds 20 jaar in een school in Booischot en de lijst is verre van volledig want zo’n 75% van de Vlaamse seniorenraden worden door Clown Rocky bediend. Nee, een feest is nooit een feest als Clown Rocky niet is langs geweest.

Kalender
-dinsdag 2 juli van 20 tot 21.30 uur: Kriebelshow op de Zeedijk 290 in Oostende
-donderdag 4 juli van 20 tot 21.30 uur: Safarishow op de Markt van Wenduine
-donderdag 11 juli van 20 tot 21.30 uur: Circusshow aan de A. Ruzettelaan 195 in Blankenberge
-maandag 15 juli van 14 tot 15.30 uur: Kriebelshow in Koksijde
-maandag 15 juli van 20 tot 21.30 uur: Kriebelshow aan de Neptuneslaan in De Haan
-dinsdag 16 juli van 20 tot 21.30 uur: Kriebelshow op de Zeedijk 290 in Oostende
-donderdag 18 juli van 20 tot 21.30 uur: Circusshow aan de A. Ruzettelaan 195 in Blankenberge
-maandag 22 juli van 20 tot 21.15 uur: Safarishow aan de Leopoldlaan 202 in de Haan
-dinsdag 23 juli van 10 tot 11.30 uur: Kriebelshow op het G Gerardplein in Sint Idesbald
-donderdag 25 juli van 20 tot 21.30 uur: Circusshow aan de A. Ruzettelaan 195 in Blankenberge
-vrijdag 26 juli van 20 tot 21 uur: Kriebelshow aan de Neptunuslaan 6 in De Haan
-dinsdag 30 juli van 20 tot 21.30 uur: Kriebelshow aan de Zeedijk 290-330 in Oostende

Inmiddels heeft Eddy Herman, alias Clown Rocky, al 17 jaar zijn eigen boekingskantoor mét een officiële licentie zodat elk bedrijf of persoon eender wat of wie kan boeken: zangers, zangeressen, coverbands, presentatoren, acts tot een mooie revueshow met alles erop en eraan… (www.ehsproducties.be).

2 reacties

Vereecken liliane
Geschreven op 2019-06-29 21:56:36
Idd kent hij zijn vak op en top. De shows die we indertijd mee gemaakt hebben.👍 Maar GEEN West Vlaming maar Oost Vlaming zo ver ik weet.Zelfs van de mooie aardbeien gemeente Melsele Waas 😉 Nog heeel veeell succes voor de toekomst.
Patrick Goossens
Geschreven op 2019-06-28 23:55:36
Er zijn nog heel wat meer optredens...like Clown Rocky op Facebook en je ziet de verschillende dagelijkse optredens

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.