Home > Christine Soens en Chris Tahon wandelden ’t zeetje af en verzamelden € 4040

Christine Soens en Chris Tahon wandelden ’t zeetje af en verzamelden € 4040

Geschreven op 19 oktober 2020 om 12:00 door Mario De Wilde

Move at the Coast is een benefietproject van Christine Soens uit Knokke-Heist en Chris Tahon uit Oostende die elkaar leerden kennen op een Levensloop van Stichting tegen kanker. Omdat beide dames borstkanker hebben gehad, wilden ze iets op touw zetten om alle lotgenoten aan te moedigen het nooit op te geven. Deze actie wilden ze bovendien ook voor een goed doel realiseren. Daar beide dames van het “zeetje” zijn, besloten ze de kust af te wandelen. Ze staken de koppen bij elkaar en kwamen uiteindelijk op de proppen met het originele idee om naar elkaar toe te wandelen en zo elk 30 km te stappen.

Christine Soens startte in Knokke aan het Van Bunnenplein om 11 uur. Ze werd daarbij tot aan de grens van Zeebrugge geassisteerd door schepen van Welzijn Kathleen van der Hooft. Chris Tahon begon in De Panne aan de surfclub eveneens om 11 uur. Zo wandelden ze naar elkaar toe, naar het middelpunt van de kust: Oostende waar ze rond 18 uur toekwamen. Daar hielden ze ‘s avonds ook nog een kaarsenceremonie voor al diegenen die er niet meer bij kunnen zijn.

Kinderkankerdag in Planckendael

Christine en Chris stapten voor het goede doel en dat gaf hen extra kracht. Ze verzamelden reeds 4040 euro voor Kinderkankerdag in Planckendael waar de kinderen met kanker en hun familie een reuze toffe dag kunnen beleven. Je kunt dit mooi initiatief nog altijd financieel steunen via idonatefor.cancer.be Move at the Coast

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.