Home > Cheff’s Grill Middelkerke verwelkomt medewerkers radiozender Melinda fm

Cheff’s Grill Middelkerke verwelkomt medewerkers radiozender Melinda fm

Geschreven op 14 januari 2024 om 09:51 door Mario De Wilde

Naar jaarlijkse traditie organiseerde het bestuur van Melinda fm een diner voor al haar radiomedewerkers.
Het bijna voltallige team kon genieten van een uitgelezen driegangen menu, vakkundig klaargemaakt door chef Dimitri Van Parijs, oud-leerling Hotelschool Ter Duinen Koksijde. Radio Melinda, nu Melinda fm, één van de pionierszenders aan de Middenkust, is op vandaag te beluisteren op twee frequenties.

De radiozender blijft een product van de familie Schoutteet met als nieuwe voorzitter Chris Schoutteet. “Enkele jaren geleden nam ik het roer over van mijn oom Walter Schoutteet die jarenlang de touwtjes in handen had bij het radiostation. Onder de naam Melinda fm brengen we eigentijdse lokale radio met een gevarieerd muziekformat aangevuld met regionaal nieuws en dit gebracht door een team van zo’n dertig enthousiaste vrijwilligers”, zegt voorzitter Chris Schoutteet. En het bestuur van Melinda fm staat niet stil. “Het is nodig om te moderniseren wil je mee concurreren en wedijveren en dat is wat we nu ook hebben gedaan. We hebben sterk geïnvesteerd in nieuwe digitale radiostudio’s. Een livestudio en een mobiele studio want vanaf dit jaar willen we met een volledig nieuwe mobiele studio aanwezig zijn op diverse evenementen in ondermeer Middelkerke, Nieuwpoort en Oostende.” Tekst en foto’s Gino Ester

Radio Melinda is te beluisteren op fm via 107.8 en 107.2, via DAB+ en via de livestream. De zender is gehuisvest in de Torhoutsesteenweg 4B in Leffinge en is te bereiken via +32 477 33 40 29.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.