Home > Cercle viert zondag tegen Antwerp z’n 125ste verjaardag en daar hoort een stevig feestje bij

Cercle viert zondag tegen Antwerp z’n 125ste verjaardag en daar hoort een stevig feestje bij

Geschreven op 17 april 2024 om 09:23 door Mario De Wilde

Cercle viert z’n 125ste verjaardag en daar hoort een stevig feestje bij. Daarom staat de thuiswedstrijd tegen Antwerp volledig in het teken van 125 jaar Cercle. We roepen onze fans op om vroeg én in Groen-Zwart naar het stadion te komen en daarom openen de stadionpoorten al om 11h30. Allen daarheen dus want het wordt iets onvergetelijk…

1+1 TOT 30 MINUTEN VOOR DE MATCH
Cercle is jarig en daarom trakteert de Vereniging z’n fans! Vanaf 11h30 en dat tot 13h00 geldt er een 1+1 actie op alle drankjes en dat in alle bars van Jan Breydel. Santé!

FAMILYCORNER MET SCHMINKER
Ter hoogte van de Noord-West hoek van het Jan Breydelstadion zal onze Family Corner opnieuw de deuren openen. Naast de attracties van onze partner JOXX voorzien we ook een schminkstand om de kleinste Cerclefans volledig in Groen-Zwart onder te dompelen.

OPTREDEN VAN WIM SOUTAER
Niemand minder dan Wim Soutaer geeft om 12h20 een ongetwijfeld spetterend optreden in ons Fandorp aan de Westkant van Jan Breydel. Ideaal dus om onder andere jouw stem voor te bereiden op de match!

PRE-GAME SHOW IN HET STADION
Na het optreden van Wim Soutaer in het Fandorp trekken we het stadion in. Om 13h10 start een pre-game show op het hoofdveld die volledig in het teken zal staan van 125 jaar Cercle. Ook Wim Soutaer zal hier van de partij zijn en de show muzikaal begeleiden.

RETROSHIRTS TIJDENS DE WEDSTRIJD
De Cercle-spelers spelen de match tegen Antwerp in ware retrostijl. De speciale retroshirts voor 125 jaar Cercle worden na de wedstrijd ten voordele van de communitywerking van de Vereniging geveild via MatchWornShirt.com. Wil je als collectorsitem een retro wedstrijdshirtshirt kopen? Een gelimiteerde oplage zal ook via de Fanshop (en webshop) worden verkocht.

GOLDEN PALACE ACTIVATIE TIJDENS DE RUST
Tijdens de rust voorziet onze hoofdpartner Golden Palace Casino Sports een leuke activatie met reuze dobbelstenen in de tribunes. Aanwezig zijn en blijven is de boodschap, want er valt een leuke prijs te winnen!

GROOT FEEST IN DE GOUDEN KLAVER NA DE WEDSTRIJD
De wedstrijd (en overwinning?) nakaarten gebeurt in de Gouden Klaver, da’s de vernieuwde centrale pub in de westtribune. We voorzien een feest DJ om de namiddag compleet te maken.

NOG GEEN TICKETS?
Zorg dat je er zondag bij bent om samen met Cercle de 125ste verjaardag te vieren! Tickets zijn zowel online als fysiek aan de dienst Ticketing te koop (open elke werkdag tussen 13h30-17h30; zaterdag tussen 10h00-12h00).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.