Home > Casteleyn Horecamateriaal uit Middelkerke werkt vanaf nu samen met de Bumaco Group

Casteleyn Horecamateriaal uit Middelkerke werkt vanaf nu samen met de Bumaco Group

Geschreven op 18 mei 2022 om 14:58 door Mario De Wilde

De Middelkerkse onderneming Casteleyn Horecamateriaal werkt voortaan samen met de Bumaco Group uit Rotselaar, bedrijvengroep gespecialiseerd in koeltechnieken en airco. Casteleyn is sterk aan de kust en in beide Vlaanderen. Bumaco bestrijkt zo goed als de rest van ons land. Voor beide partijen een uitstekende zaak waarbij de wederzijdse klanten de grote winnaars worden. De firma Casteleyn werd kort na de Eerste Wereldoorlog gesticht door Edmond Casteleyn. Zoon Georges maakte er een grote naam van in de regio. Zijn zoon Geert staat ondertussen al meer dan veertig jaar aan het hoofd van de onderneming. Inmiddels groeide Casteleyn uit tot de absolute nummer 1 in horecamaterialen en grootkeukens in West-Vlaanderen en een flink stuk van Oost-Vlaanderen. Vandaag staan twaalf gespecialiseerde werkkrachten op de loonlijst van de firma.

De Bumaco Group is een bedrijvengroep opgericht door Roel Buelens en gespecialiseerd in technische installaties en services naar bedrijven en particulieren. Het bedrijf bestaat uit zeven dochterondernemingen (Bumaco, Heatco, Solairco, Kitchco, Lightful , Geelen en Inox+) en heeft 5 vestigingen in Rotselaar, Duffel, Nazareth, Herentals en Mellet. Bumaco Group telt een 400-tal werknemers en de omzet zal dit jaar voor de eerste keer de 100 miljoen euro overschrijden.

Alleen winnaars

Na slimme investeringen en uitbreidingen ontstond Bumaco Group. Met Kitchco, één van de dochterondernemingen, heeft de bedrijvengroep momenteel al meer dan tien jaar ervaring in professionele keukens en horecamateriaal opgebouwd. Dankzij deze samenwerking wint Bumaco Group kennis en expertise in van vier generaties Casteleyn.  Ook de firma Casteleyn krijgt op deze manier de kans om haar diensten verder uit te breiden. CEO Geert Casteleyn: “Roel en ik hebben veel gemeen. We zijn beide vanuit de rol van technieker gegroeid tot waar we nu zijn. Dit wordt een samenwerking met alleen maar winnaars. Ook onze klanten zullen er hun voordeel uithalen. Zij worden de grote winnaar.”
De organisatie haalt met deze overeenkomst namelijk de jarenlange expertise van Bumaco omtrent koeltechnieken en airconditioning in huis. Verder rekenen ze als onderdeel van Bumaco Group binnenkort ook op Inox+. Een andere dochteronderneming, die inox op maat van elk project en van elke klant creëert.

Service voorop

Door de sterke positie van de firma Casteleyn in West- en Oost-Vlaanderen verstevigt Bumaco Group haar nabijheid en service naar nieuwe en bestaande klanten in deze regio. Verder trekken de twee bedrijven binnenkort samen de projectenmarkt op.  “Service is de basis voor elke verkoop, dat is het motto van onze Bumaco Group. Diezelfde filosofie zag en voelde ik ook meteen bij Casteleyn Horecamateriaal in Middelkerke. We vertrekken samen vanuit een focus op service en kwaliteit, begrippen die primordiaal zijn in onze samenwerking. Het is daarbij duidelijk dat de Bumaco Group en Casteleyn Horecamateriaal alleen maar werken met kwaliteitsvolle topmerken”, onderstreept een enthousiaste CEO Roel Buelens.

Foto: Roel Buelens en Geert Casteleyn slaan de handen in mekaar met de klant als winnaar. (Georges Keters)

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.