Home > Carrefour Market opent vandaag nieuwe supermarkt in Deerlijk

Carrefour Market opent vandaag nieuwe supermarkt in Deerlijk

Geschreven op 25 maart 2020 om 11:33 door Mario De Wilde

Carrefour België opent vandaag woensdag 25 maart een nieuwe Carrefour Market in het West-Vlaamse Deerlijk, op de Vichtesteenweg 280. In deze woelige tijden is het de voornaamste opdracht van Carrefour om de bevoorrading van de bevolking te verzekeren. De nieuwe winkel met zijn oppervlakte van 1.500 m² beantwoordt aan de specifieke behoeften van de lokale klanten. Ze vinden er een brede waaier aan verse en basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van deze winkel, de erg ruime openingsuren zijn een troef. Hier past Carrefour Market zich aan de vraag van de klanten aan. Zo kunnen ze altijd op Carrefour Market rekenen, in de week, ’s avonds en op zondag.

Adres:
Vichtesteenweg 280
8540 Deerlijk

Openingsuren:
Op maandag van 13 tot 20 uur
Van dinsdag tot vrijdag van 8 tot 20 uur
Op zaterdag van 8 tot 19 uur
Op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur

Over Carrefour België:

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten. Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt. Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.300 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 88,24 miljard euro onder enseigne.

1 reactie

patrick vandenberghe
Geschreven op 2020-06-07 12:34:17
ok prima

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.