Home > Cantic@Mare brengt gratis benefietoptreden voor zieken en zorgpersoneel in AZ Zeno Knokke-Heist

Cantic@Mare brengt gratis benefietoptreden voor zieken en zorgpersoneel in AZ Zeno Knokke-Heist

Geschreven op 17 december 2022 om 09:03 door Mario De Wilde

Op zaterdag 10 december ll. kon de Knokse gemeenschap weer een muzikale hoogdag beleven met de uiterst geslaagd uitvoering van o.a. Albrecht Tungers cantate ‘Die Weihanchtsgeschichte’. Alhoewel dit kerstconcert een enorme publieke belangstelling kende, is het Cantic@Mare-gezelschap er zich ten volle van bewust dat heel wat mensen niet eens in de mogelijkheid zijn diezelfde vreugde te beleven, hoe graag ze het ook zouden willen. Het koor beseft maar al te goed dat zij dit gemis op zijn minst voor een deel kunnen verzachten door zelf naar dit publiek toe te stappen.

Op donderdag 29 december om 15.00 uur brengt het Ensemble daarom in de inkomhal van het Knokke-Heistse AZ Zeno wat sfeer en kerstvreugde voor de patiënten en hun bezoekers met een aantal stemmige kerstliederen. Dit benefietoptreden wil tevens dank en hulde brengen aan alle personeel voor hun nooit aflatende zorg, maar is ook voor iedereen gratis toegankelijk.
“Op die manier”, benadrukt voorzitter Luc Faillie van Cantic@Mare, “is zingen voor Cantic@Mare méér dan een individuele vrijetijdsbeleving, het is ook een uiting van sociale verbondenheid”.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.