Home > Callens uit Waregem zegeviert: 11de nominatie als Trends Gazelle

Callens uit Waregem zegeviert: 11de nominatie als Trends Gazelle

Geschreven op 5 maart 2020 om 17:33 door Mario De Wilde

Op 11 maart 2020 komen de 225 West-Vlaamse Trends Gazellen samen om hun award feestelijk in ontvangst te nemen, en ook dit jaar is Callens er weer bij in de categorie ‘grote ondernemingen’. Dat betekent dat de Calliërs, dat zijn alle medewerkers van Callens, al de 11de award in 13 jaar tijd aan hun ‘wall of fame’ mogen hangen. Een uitzonderlijke prestatie in de 19-jarige geschiedenis van de Trends Gazelle-awards.
Stevige groei houdt meer dan decennium aan
Dat Callens, familiaal engineerings-, installatie- en servicebedrijf voor industriële warmte- en luchttechnieken, het de voorbije jaren meer dan goed deed, bewijzen de mooie groeicijfers. Tussen 2014 en 2018 steeg de omzet van 25 naar een forse 50 miljoen euro. CEO Windy Moerman noemt de succescijfers de verdienste van de 230 Calliërs, Opti-Calliërs en callensvynckeneers: “Customer intimacy en totaalontzorging zijn dé sleutelwoorden die onze aanpak karakteriseren. Onze mensen hebben een doorgedreven kennis en doen er alles aan om onze beloftes aan de klant waar te maken. En dat wordt duidelijk gesmaakt. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen om een sterk concept uit te tekenen, hun installatie volledig op te starten en nadien ook te onderhouden. Het is daarom geen uitzondering dat ze hun volgende projecten eveneens aan Callens toevertrouwen.”
Nieuwe technologie verzekert sterkste service in hele land
Met de 11de nominatie is de ambitieuze toon voor de toekomst gezet. Callens werkt namelijk aan een slimme technologie die het concept van totaalontzorging een extra dimensie zal geven.
De nieuwe technologie maakt de weg vrij voor een predictieve service naast een louter reactieve service. Opkomende onregelmatigheden zullen vermeden kunnen worden waardoor productielijnen vaker onafgebroken verder kunnen draaien.
Personeelsbestand barst uit voegen van huidige kantoorgebouw
In 2008 verhuisden de Calliërs al van Harelbeke naar Waregem om het groeiend aantal personeelsleden een vaste stek te kunnen geven. Vandaag barst het personeelsbestand opnieuw uit zijn voegen en bouwt Callens aan een indrukwekkende uitbreiding van het huidige gebouw. Die trend zet zich nog steeds voort. Ook de vestigingen in Geel en Lochristi verwelkomden al nieuwe talenten. De volgende stop in het strategisch plan? Callens ambieert een vestiging in Wallonië te openen om klanten uit alle hoeken van het land te bedienen en om de aanhoudende groei kracht bij te zetten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.