Home > Café De Meerpaal uit Knokke-Heist blijft vier dagen aan één stuk open voor Warmste Week

Café De Meerpaal uit Knokke-Heist blijft vier dagen aan één stuk open voor Warmste Week

Geschreven op 8 december 2023 om 07:00 door Mario De Wilde

Naar aanleiding van de Warmste Week, een initiatief van Studio Brussel die al jarenlang garant staat voor een week vol liefdadigheid en warme acties, besloot ook Café De Meerpaal uit Knokke-Heist zijn steentje bij te dragen. Vanaf 14 tot 17 december organiseert zaakvoerder Matthias Desmedt een heleboel acties en evenementen, samen met een enthousiast team van vrijwilligers. Café De Meerpaal zal dan dus 72 uur open blijven.

Het principe is heel simpel: gedurende die 72 uur zal het café non-stop openblijven en gaan alle inkomsten integraal naar de Warmste Week. Er wordt uiteraard heel wat georganiseerd tijdens deze 3-daagse, waardoor gehoopt wordt dat iedereen wel eens een moment zal vinden om langs te komen in deze bruine kroeg. Een quiz, karaoke, bingo, ontbijten, caféspelen, … Kortom, een heel arsenaal voor 72 uur plezier. Tijdens deze marathonsessie wordt er ook een recordpoging georganiseerd, namelijk het Belgisch record toogzitten (dat momenteel op 53 uur staat).

Cafe Meerpaal
Voor de organisatie van dit alles wordt beroep gedaan op de vaste klanten, die samen met de cafébaas alles in goede banen zullen leiden. Ook de lokale handelaars en horecazaken dragen hun steentje bij voor het goede doel, waardoor de hoop leeft om van dit evenement een verbindend moment te maken binnen de gemeente. De timetable, inschrijvingen en verdere info is allemaal te vinden op de social media van Café de Meerpaal. Aarzel dus zeker niet om eens langs te komen in het warmste café van Knokke-Heist. De marathon editie begint op 14 december om 18 uur en eindigt zondag 17 december, eveneens om 18 uur.

Adres: Pannenstraat 113, 8301 Knokke-Heist.
Meer weten? Bel naar 0479 43 22 75 of raadpleeg Facebook & Instagram: Café De Meerpaal.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.