Home > Butlers organiseren in Ter Groene Poorte alumni-event voor leerlingen die in coronaperiode afstudeerden

Butlers organiseren in Ter Groene Poorte alumni-event voor leerlingen die in coronaperiode afstudeerden

Geschreven op 16 januari 2024 om 10:32 door Mario De Wilde

Met groot enthousiasme presenteren de butlers van Ter Groene Poorte in Brugge het langverwachte Alumni-event 2024, een unieke gelegenheid die wordt georganiseerd door de vooraanstaande studenten van het zevende specialisatiejaar Butler & Events: Laura, Eline, Senne, Tristan, Seppe en Xim. Dit bijzondere team is niet alleen de drijvende kracht achter dit evenement maar vertegenwoordigt tevens de verfijning en innovatie die de opleiding Butler & Events van Ter Groene Poorte kenmerkt. Dit event is enkel toegankelijk voor oud-leerlingen van de afstudeerjaren 2019-2020 & 2020-2021. Leerlingen die veel feestjes moesten missen door de coronapandemie en dat willen we nu proberen goed te maken. Inschrijven kan via de website van de school.

Wat houdt de opleiding Butler & Events in?

Heb je ooit gedroomd van het organiseren van een Tomorrowland of Rock Werchter? De opleiding Butler & Events biedt de ideale mix tussen gastheerschap (butler) en het organiseren van evenementen. Als afgestudeerde groei je uit tot een complete huismanager die moeiteloos de agenda bijhoudt van jouw overste of als het cement fungeert tussen de planner en de uitvoerder van een evenement. De studenten van dit specialisatiejaar hebben niet alleen hun organisatorische vaardigheden aangescherpt maar belichamen ook de essentie van de opleiding. Ze zijn het toonbeeld van veelzijdigheid, waarbij ze niet alleen oog hebben voor de details van gastheerschap maar ook voor het vakkundig organiseren van evenementen.

Om hun horizon te verbreden, hebben deze veelbelovende studenten diverse hotels bezocht en adembenemende evenementenlocaties in België verkend. Als kers op de taart staat er in februari een studiereis naar Abu Dhabi en Dubai op het programma, wat hun internationale perspectief en ervaring nog verder zal verrijken.

Gastvrijheid

Naast de buitengewone gastvrijheid en het professionele eventmanagement tijdens het Alumni-event 2024, kan je ook genieten van een voorproefje van de vaardigheden die deze studenten hebben opgedaan. Verschillende foodstands, variërend van verleidelijke zoetigheden tot culinaire hoogstandjes, zullen de veelzijdigheid van de opleiding Butler & Events weerspiegelen.

Daan Vanslembrouck, medewerker Marketing & Communicatie: “Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze hoogstaande avond, waarin je niet alleen herinneringen kan koesteren, maar ook de vruchten kunt proeven van de unieke opleiding die Ter Groene Poorte biedt. Samen zullen we terugkijken op het verleden, genieten van het heden en anticiperen op een toekomst vol inspiratie en verbondenheid. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op 22 januari voor een avond van culinaire verfijning, uitmuntende gastvrijheid en vooral de warme gemeenschapsbanden die ons allen verbinden. Het event start om 19.00 uur in restaurant Casserole.”

Alle info op www.butlerevents.tergroenepoorte.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.