Home > Burgemeester Dirk De fauw toont zijn warm hart op de Warme Kerstmarkt van ’t Open Deurtje

Burgemeester Dirk De fauw toont zijn warm hart op de Warme Kerstmarkt van ’t Open Deurtje

Geschreven op 16 december 2019 om 12:36 door Mario De Wilde

Toneelgroep ’t Open Deurtje vzw organiseerde op zaterdag 14 december hun Warme Kerstmarkt. Burgmeester Dirk De fauw kwam langs om de standhouders een hart onder de riem te steken. Het Vrolijke Konijnenhol, Clinidogs International, vzw De Kleine Held, Open Balie en Katan waren slechts enkele voorbeelden van de standhouders die van de partij waren. Allen verkochten ze hun, soms zelfgemaakte, spullen om zo hun eigen goed doel te steunen. Alle opbrengst ging integraal naar de goede doelen, want de standhouders moesten geen standgeld betalen.

Het werd letterlijk en figuurlijk een warme editie van de Warme Kerstmarkt. Er was een grote opkomst, en er werd veel gekocht bij de kerstkraampjes. Het is duidelijk: de start van de Warmste Week was een succes bij ’t Open Deurtje vzw. Veel mensen kwamen speciaal langs om de goede doelen te steunen. De reacties van de mensen waren hartverwarmend. “Ik kom naar hier omdat de échte kerstsfeer hier te vinden is. Iedereen is hier welkom, kan een gratis tas koffie of thee krijgen, om vervolgens een hele middag te blijven zitten in de kerstsfeer”, aldus één van de voorbijgangers. Voor de gelegenheid werd Zaal De Violier volledig ondergedompeld in de kerstsfeer. Ook de tuin fonkelde door de kerstlichtjes die in de bomen hingen. Als extra publiekstrekker was er ook een expositie van de Watercolour Artists Bruges, die hun eigen aquarellen tentoon stelden. Burgemeester Dirk De Fauw maakte de tijd om te luisteren naar het verhaal van elke standhouder. Dit werd enorm geapprecieerd. De burgemeester verwelkomde ook de voorbijgangers die reeds aanwezig waren in Zaal De Violier. Daarna maakte hij tijd om met de volledige toneelgroep op de foto te gaan. Uiteraard mochten de Kerstman en de elfjes niet ontbreken op dit prachtige plaatje in het decor van de Noordpool, mét de bijhorende slee.

De Warme Kerstmarkt was een initiatief van ’t Open Deurtje vzw dat doorging op zaterdag 14 december. Volgend jaar is er een nieuwe editie op 12 december 2020. Wie een goed doel wenst te steunen, kan nu al intekenen op de volgende editie van de Warme Kerstmarkt. Meer info is te verkrijgen via hetopendeurtje@gmail.com.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.