Home > Brugse wijk Sint-Pieters schenkt bijna € 2000 aan Tejo Brugge

Brugse wijk Sint-Pieters schenkt bijna € 2000 aan Tejo Brugge

Geschreven op 26 januari 2024 om 09:54 door Mario De Wilde

Op de sfeervol aangeklede Sint-Paulusplein verzamelde de lokale gemeenschap zich op de
laatste vrijdag van 2023 voor de jaarlijkse Kerstmarkt De Warmste Wijk Sint-Pieters. Deze editie was een groot succes, mogelijk gemaakt door de enthousiaste bezoekers die genoten van de gezellige kerstmarkt en de toewijding van de standhouders. Opvallend was het bijzondere gebaar van solidariteit, waarbij standhouders vrijwillig 1/3de van hun opbrengst doneerden aan een lokaal goed doel.

Met trots deelde het bestuur mee dat deze warme inspanningen hebben geresulteerd in een genereus bedrag van 1850,00 euro, dat dit jaar zal worden geschonken aan de lokale organisatie, TEJO Brugge. Deze donatie zal bijdragen aan het waardevolle werk dat zij verrichten voor het
welzijn van jongeren in Brugge. Daarnaast willen de organisatoren hun diepe dank betuigen aan de sponsors, maar vooral aan de vele vrijwilligers. Zonder hun belangeloze inzet en energie zou het niet mogelijk zijn geweest om zo’n warme en succesvolle kerstmarkt te organiseren. Het samenbrengen van de lokale verenigingen is van onschatbare waarde. De organisatoren kijken met voldoening terug op deze prachtige editie en anticiperen enthousiast op de voortzetting van dit jaarlijkse evenement. Verheugd kondigen ze aan dat de volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 21 december 2024.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.