Home > Brugse toerismestudenten op pad in eigen streek voor VIVES VAKANTIELAND

Brugse toerismestudenten op pad in eigen streek voor VIVES VAKANTIELAND

Geschreven op 12 juli 2022 om 18:05 door Mario De Wilde

VIVES Vakantieland werd vorig jaar enthousiast onthaald door fietsers en wandelaars in West- en Oost-Vlaanderen. Een tweede editie kon daarom niet uitblijven: heel de zomer lang stellen eerstejaarsstudenten toerisme en recreatiemanagement van Hogeschool VIVES campus Brugge hun eigen unieke wandel- of fietstocht voor. Daarin laten ze jullie kennismaken met hun streek of stad. De studenten zijn afkomstig van Brugge, Ieper, Oostende, Beernem, Hooglede, Zarlardinge en Oudenaarde.

De route die de studenten voor het vak Incoming België in elkaar staken, bevatten places to stay, to eat, to drink, to meet, to shop en to visit. Zeven routes worden vanaf woensdag 13 juli 2022 uitgebreid voorgesteld op www.vives.be/vakantieland: Hooglede, Oudenaarde, Sint-Kruis, Oostende en de kust, Zarlardinge, Ieper en Beernem. Je kan de routes zelf ontdekken op de webpagina en op de verhalen van @VIVEShogeschool en @VIVEStoerisme op Instagram en Facebook. Enkele projecten werden eerder al opgepikt. Studente Sarah Soens: “Mijn route is opgenomen op de website van de gemeente Hooglede (www.hooglede.be/fietstocht-holedea). Dat doet me veel plezier. Ik heb er al heel positieve reacties op gehad.“

Begeleidend docent Mark Devenyns: “Voor het tweede jaar op rij gingen onze studenten op pad om een fiets- of wandelroute te creëren. De kwaliteit van de tochten toont het enthousiasme aan waarmee ze ook dit jaar aan de slag gingen. Dat de studenten soms liever een taak dan een examen krijgen, dat wisten we al, en dat wordt ook dit jaar weer bevestigd.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.