Home > Brugse street art werk in de running voor beste van de wereld volgens Street Art Cities!

Brugse street art werk in de running voor beste van de wereld volgens Street Art Cities!

Geschreven op 6 januari 2023 om 07:59 door Mario De Wilde

Het is weer die tijd van het jaar waarin Street Art Cities op zoek gaat naar de populairste muurschildering van het afgelopen jaar. Na 12 maanden delen van 100  muurschilderingen elke maand, heeft Street Art Cities zojuist de ultieme “best of 2022” shortlist vrijgegeven. Lees de blogpost over hoe men tot deze selectie zijn gekomen voor meer info. 100 genomineerde kunstwerken in 92 steden in 30 landen en de reusachtige ijsbeer van Tuzq van het Bridges festival (te zien in Zeebrugge) is geselecteerd.

20220712 Brugge, BE - Tuzq (4).JPG
Iedereen kan nu stemmen tem eind januari. Neem zeker ook een kijkje want met Kitsune Jolene en Djoels zijn nog 2 andere Belgische artiesten genomineerd.
Hoe kunnen mensen stemmen?
Download de gratis Street Art Cities app in je appstore en klik op de “best of 2022” banner:

Het streetartfestival: van lege bedrijfsmuren tot de kop van de oude vismijnsite. In Zeebrugge kan je op een muur bij Pittman Seafoods in de Noordzeestraat het kunstwerk Tuzq One uit Antwerpen bezichtigen. De ijsbeer ziet er indrukwekkend uit. Ook de werken van onder andere organisator Wietse, Sammy Slabbinck, Frieke Verlée en Simo zijn te ontdekken. De acht kunstwerken zijn te bewonderen zijn in in Lissewege, Zwankendamme, Dudzele en Zeebrugge.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.