Home > Brugse speelgoedfabrikant FUN lanceert speelgoedkraan van Willy Naessens

Brugse speelgoedfabrikant FUN lanceert speelgoedkraan van Willy Naessens

Geschreven op 13 september 2018 om 12:43 door Mario De Wilde

Op 1 oktober brengt Fun de exclusieve Willy Naessens speelgoedkraan en helm op de markt. Op die manier slaagt de Belgische retailer er dit jaar opnieuw in om het sinterklaasseizoen in te gaan met een uniek speelgoeditem, na de Dovy speelgoedkeuken en het Flandria marktkraampje. De kraan is beschikbaar vanaf 1 oktober aan € 29,99, de helm aan € 4,99.

Vernieuwers binnen speelgoedmarkt

Na het populaire Dovy keukentje stunt Fun ook dit jaar met een unieke co-creatie: een Willy Naessens speelgoedkraan met bijpassende helm. Fun en de Willy Naessens Group willen op deze manier vernieuwing brengen binnen de traditionele speelgoedmarkt. “Fantastisch toch? Nu kunnen kindjes overal met een Willy Naessens kraantje spelen en wie weet … kunnen ze later ook nog in het echt bij ons komen werken,” glundert een trotse Naessens.

Knipoog naar de lokale markt

Als Belgische retailer hecht Fun veel belang aan samenwerkingen met gelijkgezinde Belgische bedrijven. In de digitale wereld vindt Fun het bovendien belangrijk om te focussen op de creativiteit van kinderen tijdens het “spelen”. “We merken duidelijk op dat de consument meer en meer op zoek is naar generiek speelgoed met een knipoog naar de lokale markt”, aldus Fun aankoopverantwoordelijke Inge Suy.

Sterk geloof in huismerken

Met speelgoeditems als het Dovy keukentje en de Willy Naessens speelgoedkraan bouwt Fun stevig verder aan de ontwikkeling van haar eigen huismerken. “Op deze manier nemen we met Fun het heft in eigen handen om zelf innovatieve producten in de markt te zetten en onze klant te blijven verrassen”, benadrukt Suy.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.