Home > Brugse poprockband Might Be brengt over enkele weken eerste EP uit.

Brugse poprockband Might Be brengt over enkele weken eerste EP uit.

Geschreven op 15 januari 2019 om 14:10 door Mario De Wilde

Goed nieuws voor rockliefhebbers: de Brugse poprockband Might Be brengt tussen maart en april hun eerste EP uit. De jonge leden bestaande uit Jente Neels (zang), Gillan Vandecasteele (gitaar), Sanoj Rijal (bas) en Henri Vervaeke (drum) spelen nu zo’n vijf maanden samen. De muzikanten (beïnvloed door artiesten zoals Amy Winehouse, the Pretty Reckless, Beth Hart…) repeteren wekelijks in het Entrepot te Brugge en hebben intussen ook reeds hun eerste optredens achter de rug.

Eerste keer studio

Bedoeling is dat de beloftevolle Brugse band eind februari de studio intrekt om met de opnames te starten. Die zullen doorgaan door in de Closed Session Recording studio te Roeselare. Man achter de knoppen is Kristof Maes, die o.a. al samenwerkte met Channel Zero en Tim Vanhamel van Millionaire. ‘Het is de eerste samenwerking met Kristof, maar te horen aan de bands die hij al gemixt heeft zal het zeker wel in orde zijn’ vertellen de jonge gasten.

Verdere doelen

Er is een overvloed aan motivatie, het is dan ook hun doel om hoger op te geraken met de band. ‘De verdere doelen zijn vooral heel veel optreden zodat veel mensen ons oppikken en meer gaan beluisteren’. ‘Met de EP die er nu aankomt zullen we hopelijk weer een stapje vooruit komen.’ Op de EP komen er vijf songs te staan: 3 rockschijven en 2 akoestische nummers. De band schreef hun debuut helemaal zelf, de teksten nam zangeres Jente Neels voor haar rekening. De naam van de EP willen de muzikanten nog niet verklappen.

Meer info

Wie de EP wil kopen of voorbestellen kan een mailtje sturen naar mightbe1@outlook.com of een berichtje sturen op de facebookpagina van Might Be.

5 reacties

Anthony Vervaeke
Geschreven op 2019-01-17 07:48:22
Voor mij graag 2 stuks
De backer Carine
Geschreven op 2019-01-17 02:14:50
Ik moet er eentje voor nico en eentje voor mezelf bestellen 😊
Heidi Geudens
Geschreven op 2019-01-16 09:07:47
ik wil er ook één
karel de sutter
Geschreven op 2019-01-16 07:52:02
leg voor mij ook maar eentje klaar
neels eric
Geschreven op 2019-01-15 21:04:20
Leg maar een EP opzij voor mij Grts

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.