Home > Brugse parasolmaker organiseert ‘Beste terras van Vlaanderen’ en jij kan nu al stemmen

Brugse parasolmaker organiseert ‘Beste terras van Vlaanderen’ en jij kan nu al stemmen

Geschreven op 8 juli 2022 om 10:45 door Mario De Wilde

Ter gelegenheid van hun negentigste verjaardag lanceert Symo Parasols een opmerkelijk event: ‘Het Beste Terras van Vlaanderen’. Hiermee wil de fabrikant uit Brugge de horeca na enkele moeilijke jaren een hart onder de riem steken en de winnaars een onvergetelijk feest en eeuwige roem bezorgen. Iedere horecazaak, gevestigd in Vlaanderen, kan deelnemen.
Nadat een deelnemende zaak zich geregistreerd heeft, kunnen klanten en sympathisanten hun stem uitbrengen. De zaak die tussen 11 juli en 31 augustus de meeste stemmen binnenhaalt, wint. In elke Vlaamse provincie wordt één winnaar verkozen tot Beste Terras. De vijf winnende horecazaken krijgen een onvergetelijk overwinningsfeest in samenwerking met Duvel, de ‘Beste Terras van Vlaanderen’-award, de ‘Beste Terras van Vlaanderen’ parasol en natuurlijk de eeuwige roem om de eerste ‘Beste Terras van Vlaanderen’ award in de wacht te slepen. Stemmen kan via besteterras.be
Sterke parasols voor professionals
Symo Parasols is sinds 1932 fabrikant van sterke parasols voor professionele gebruikers. Ze produceren sterke, stormbestendige parasols voor horeca die ook een functie als blikvanger hebben voor meer visibiliteit van het terras. Om die reden lanceerde het bedrijf de term ‘parasolcoach’, waarbij men de klanten begeleidt bij de keuze en het gebruik van de parasols. Daarnaast beschikt Symo tevens over een uniek portfolio design parasols. Meer weten over Symo, bezoek www.symoparasols.com.

3 reacties

Jan Van Puymbroeck
Geschreven op 2022-07-11 16:50:27
Jan Van Puymbroeck Leuk terras, zeer dicht bij Varsenare! In domein Beisbroek, naast de sterrenwacht 😃 Gesloten op vrijdag.
Familie Vanlerberghe
Geschreven op 2022-07-08 15:42:58
Als Bruggeling heb ik enkele weken geleden Dukes' Palace ontdekt. Bijna niemand kent het maar in het centrum van Brugge kan je nergens beter "terrassen'. En nog lekker ook. Familie Vanlerberghe
Norbert Dehandschutter, Roeselare
Geschreven op 2022-07-08 12:29:07
Bistro de Witte Merel in Roeselare is een beauty van een terras. Norbert Dehandschutter, Roeselare

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.