Home > Brugse koetsiers kregen een modieus Feston schootdeken als nieuwjaarsgeschenk

Brugse koetsiers kregen een modieus Feston schootdeken als nieuwjaarsgeschenk

Geschreven op 24 december 2022 om 10:21 door Mario De Wilde

De Brugse koetsiers kregen een tijdje terug de Europese erkenning tot Brugs best verzorgde paarden. Gisteren kregen diezelfde Brugse koetsiers een schootdeken aangeboden als nieuwjaarsgeschenk. En of ze daar gelukkig (en warm) mee waren want het gaat om een stijlvol en vooral warm item. Feston is het merkje dat Michèle Lievens maakte rond deze ’mendekens’ of ’schootsdekens’. Dit is ontstaan vanuit de hoofdactiviteit LF Trading die de stof ontwikkelde.
LF Trading, hofleverancier en firma waar Michèle Lievens CEO is, ontwikkelde en leverde de stof.
Zaakvoerster Michèle Lievens werd gisteren door een van de koetsiers met de paardentram opgehaald aan het Zand waarna ze de dekentjes overhandigde aan de koetsiers op de markt. Michèle: “Ik heb dan de confectie in België gedaan met een partner en leverde aan Dirk Stael, eigenaar van veel koetsen in Brugge. Een mooi en warm gebeuren en een leuke start voor Feston.” Foto: Laurien De Grande

 

 

 

 

 

1 reactie

Michele Lievens
Geschreven op 2022-12-24 11:36:04
Dikke proficiat aan Dirk Stael om te gaan voor uniformiteit, klasse, kwaliteit, Belgische fabricatie en vooral voor de warmte & gezondheid van zijn koetsiers!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.