Home > Brugse jazz-zangeres Jara viert liefde voor het zwarte goud met single ‘Koffie’

Brugse jazz-zangeres Jara viert liefde voor het zwarte goud met single ‘Koffie’

Geschreven op 11 maart 2024 om 07:59 door Mario De Wilde

De Brugse jazz zangeres Jara is de studio ingedoken en viert de eeuwenoude liefde voor het zwarte goud met de release van haar nieuwe single ‘Koffie’. Europeanen hebben al eeuwenlang een liefde voor koffie, en het zwarte goud is onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Volgens recente statistieken drinkt drie op de vier Belgen dagelijks minstens één kopje koffie, waarmee ze in de top 10 van landen met de hoogste koffieconsumptie belanden.

Jazz-zangeres Jara viert deze eeuwenoude traditie met de lancering van haar nieuwe nummer ‘Koffie’ waarvan de bottomline is: ‘Soms gaat het eens wat minder in het leven of in de liefde, maar gelukkig is er nog altijd… koffie.’ “Ik geniet er mateloos van om andere mensen te zien genieten van dit zwarte dampende drankje en hoe vrolijk het hen maakt,” zegt Jara. Het nummer ‘Koffie’ is haar Nederlandse vertaling van het bekende lied “Black Coffee” van Paul Francis Webster en Sonny Burke.

Na het succes van haar eerste nummer ‘Hallelujah, ik hou zo van jou’ samen met Raymond van het Groenewoud, dat al wordt gespeeld op Radio 1, Radio 2 en enkele lokale zenders, lanceert Jara nu haar tweede nummer. Ze presenteert Nederlandstalige en eigen interpretaties van bekende jazz standards en crooners, met als doel deze muziekstijl populair te maken bij een Nederlandstalig publiek. ‘Koffie’ is te beluisteren op radio’s, Spotify en andere online platforms vanaf 14 maart.

www.jarajazz.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.