Home > Brugse butler Kristiaan Polgar begeleidt acht vrouwen met kanker voor onderwatershoot op Paros

Brugse butler Kristiaan Polgar begeleidt acht vrouwen met kanker voor onderwatershoot op Paros

Geschreven op 9 september 2018 om 12:48 door Mario De Wilde

Van 16 t.e.m. 26 september laat de internationaal gerenommeerde fotograaf Peter De Mulder acht jonge vrouwen met kanker plaatsnemen voor zijn lens tijdens een exclusieve onderwaterfotoshoot op het Griekse eiland Paros. Met de steun van de organisatie Warriors Against Cancer vzw wagen deze dappere vrouwen een sprong in het diepe water van de Egeïsche Zee om zo even te ontsnappen aan de harde realiteit van het zware herstelproces.

Warriors Against Cancer vzw heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld en zelfvertrouwen te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Dit doen ze door professionele fotoshoots te organiseren waarbij ze kankerpatiënten in al hun waardigheid laten schitteren en stralen voor het oog van de camera. Het resultaat hiervan vertaalt zich in integere kunstfotografie, voorzien van een stevige dosis fashion.

Van 16 t.e.m. 26 september portretteert onderwaterfotograaf Peter De Mulder acht veerkrachtige (ex-)kankerpatiëntes op het eiland Paros in Griekenland. Samen met make-up artieste Vanessa Bossuyt, modeontwerpster Izolda Ciurus en haarstyliste Anja Vandenbroucke creëren ze een exclusieve kunstfotoreeks die zich afspeelt in een magische onderwaterwereld. Met dit project sturen ze samen een krachtig signaal en vooral een beeld van onschatbare waarde uit dat doet stilstaan bij de kwetsbaarheid en belang van het leven. Het resultaat van de fotoreeks wordt nadien tentoongesteld tijdens verscheidene expo’s over heel Vlaanderen, ten voordele van andere Warriors die ook de strijd voeren tegen deze afschuwelijke ziekte. Op deze manier tracht Warriors Against Cancer vzw zo veel mogelijk mensen met kanker een onvergetelijke ervaring met diepe inhoud te bieden.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.